Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után negyven felett van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után negyven felett van még remény az újrakezdésre?

Figyelt kérdés
Megromlott házasság, lelki sérülések, válás és az újrakezdés. Ti hogyan éltétek meg ezt?

2021. jún. 7. 05:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
65%
Te jó ég 😀😀😀mennyi idősebb nő válaszolgathat....nektek nem mindegy hány éves nőt választ???? komolyan.imtha felnetek ,hogy akkor nektek nem jut ,ha egy 30 As csak kap még egy 44 éves pasit.
2021. jún. 7. 23:45
 52/63 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is válassz inkább egy harmincast, már ennyiből is lejött, hogy jobban jársz velük, mint sértett egójú kortársaiddal.:DDD

168 cm, 54 kg, A-s mellű (szeretne B-set), 43 N

2021. jún. 8. 00:03
 53/63 A kérdező kommentje:

#52:

Azt mondták nekem, hogy a 40. év fordulópont az ember életében. De, hogy némelyeknél ekkora... 🤣

2021. jún. 8. 07:32
 54/63 anonim ***** válasza:
100%

Van, de szerintem a gyermevállalásról mondj le.

Nem hiszek a társkeresőzésben. Inkább a környezetedben nézz körül.

Egy idősebb nőnek már felnőtt gyerekei vannak, nem kell velük együtt élned. Nehéz ebben a korban már összecsiszolódni, és zavaró, ha a párod gyerekeinek is meg kell felelni.

2021. jún. 8. 12:47
 55/63 anonim ***** válasza:
66%
Oszinten nem ertelek. Minek kell ujrakezdeni? Az uj csajjal es gyerekkel nem kezdodik az eletedben semmi uj. A regi eleted fog folytatodni uj elemekkel es hibakkal. En is most valok nokent, semmi ilyen ujrakezdeni dolog nincs a fejemben. Sot most epp ferfira se vagyom, orulok hogy mar nem kell parkapcsolati problemakon ragodnom, csak elvezni az eletet, vegre magamra koncentralhatok. Raadasul ugy erzem ha visszater mJd a vagy egy kapcsolatra, mar nem a hagyomanyos eskuvi-gyerek-haz-kocsi-nagyszulok tradicionalis utat akarom jarni. Most mar tenyleg csak belso szamit es az, hogy jol erezzem magam valakivel es tartalmas programokat szervezzunk.
2021. jún. 8. 17:25
 56/63 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Megértem a te véleményedet is. Én úgy gondolom, hogy nem miattam ment tönkre, és valaki mással jobban menne az együttélés. Most még talán van egy kis időm, hogy élhessek egy második eséllye. Aztán persze majd meglátjuk.

2021. jún. 8. 17:32
 57/63 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalon állok, 42N vagyok, és most léptem ki a 15 éves házasságomból. Az biztos, hogy szexért már sorba állnának, ha akarnám. Remélem azért idővel majd találok valakit, aki elfogad. Bár őszintén, azt sem tudom ennyi év után, hogy hogyan kell ennek neki kezdeni.
2021. jún. 9. 13:51
 58/63 anonim ***** válasza:
53%
57-es, na de kik állnak sorba? Foglaltak, fiatalok meg azok, akikhez nem biztos, hogy vonzódsz. Közülük kivel lehetne komoly kapcsolat? Én elég pesszimistán látom?
2021. jún. 9. 14:03
 59/63 anonim ***** válasza:
Fiatal egy sem volt, mind az én korosztályom. Volt köztük olyan is, akihez én is tudnék vonzódni, de vele más miatt nem. Pedig ő már régebb óta próbált közeledni.
2021. jún. 9. 14:06
 60/63 anonim ***** válasza:

#30 elég zavaros szepontjaid vannak. Társat keresel, vagy használt autót?

eleve is: ne keress! Ha jön, jön úgyis, elég, ha észreveszed.

Én utoljára 49 évesen lettem apa,szóval nem a korosztályomban alakult ki a dolog, vagy 25 éve túl csökött, kőagyúnak tarom a korosztályomat. (Ők meg engem idiótának, így van ez jól)

Az a nő 20-szal volt fiatalabb, de hiába lett két szép gyerekünk, a családjából nem tudott kiszabadulni, szóval 11-12 év után lemodtam róla.

És még akkor sem volt vége mindennek. Már miért lenne?

Aki utána jött meg 30-cal volt fiatalabb, nagyon szép 5 év volt. A legszebb talán az első, amikor jóformán csak levélben(2200db) éritkeztünk mert hittük is meg nem is.

Azt se hittem volna, hogy a 30Y szövegeinek világa milyen közel áll Cseh Tamáshoz, Ő se, hogy a Vad Fruttiké, meg a korai Ricséhez. Nagy dolgok ezek.

Adyt "rámtukmálta",a Kormoránt meg közösen szerettük meg, meg ilyesmik.

Te meg itt éveket, meg nem tudom miket számolgatsz?

És semmi nagy zsé, sehol, jóformán egy folyamatos elszegényedés volt az egész időszak, egészen nyugger koromig.

ÉLJ! Csak enyi. Figyelj, érdeklődj, legyél nyitott.

2021. jún. 9. 22:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!