Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után negyven felett van még remény az újrakezdésre?
Szerintem is válassz inkább egy harmincast, már ennyiből is lejött, hogy jobban jársz velük, mint sértett egójú kortársaiddal.:DDD
168 cm, 54 kg, A-s mellű (szeretne B-set), 43 N
#52:
Azt mondták nekem, hogy a 40. év fordulópont az ember életében. De, hogy némelyeknél ekkora... 🤣
Van, de szerintem a gyermevállalásról mondj le.
Nem hiszek a társkeresőzésben. Inkább a környezetedben nézz körül.
Egy idősebb nőnek már felnőtt gyerekei vannak, nem kell velük együtt élned. Nehéz ebben a korban már összecsiszolódni, és zavaró, ha a párod gyerekeinek is meg kell felelni.
Utolsó:
Megértem a te véleményedet is. Én úgy gondolom, hogy nem miattam ment tönkre, és valaki mással jobban menne az együttélés. Most még talán van egy kis időm, hogy élhessek egy második eséllye. Aztán persze majd meglátjuk.
#30 elég zavaros szepontjaid vannak. Társat keresel, vagy használt autót?
eleve is: ne keress! Ha jön, jön úgyis, elég, ha észreveszed.
Én utoljára 49 évesen lettem apa,szóval nem a korosztályomban alakult ki a dolog, vagy 25 éve túl csökött, kőagyúnak tarom a korosztályomat. (Ők meg engem idiótának, így van ez jól)
Az a nő 20-szal volt fiatalabb, de hiába lett két szép gyerekünk, a családjából nem tudott kiszabadulni, szóval 11-12 év után lemodtam róla.
És még akkor sem volt vége mindennek. Már miért lenne?
Aki utána jött meg 30-cal volt fiatalabb, nagyon szép 5 év volt. A legszebb talán az első, amikor jóformán csak levélben(2200db) éritkeztünk mert hittük is meg nem is.
Azt se hittem volna, hogy a 30Y szövegeinek világa milyen közel áll Cseh Tamáshoz, Ő se, hogy a Vad Fruttiké, meg a korai Ricséhez. Nagy dolgok ezek.
Adyt "rámtukmálta",a Kormoránt meg közösen szerettük meg, meg ilyesmik.
Te meg itt éveket, meg nem tudom miket számolgatsz?
És semmi nagy zsé, sehol, jóformán egy folyamatos elszegényedés volt az egész időszak, egészen nyugger koromig.
ÉLJ! Csak enyi. Figyelj, érdeklődj, legyél nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!