Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukák negyven felett, miért vagytok már "láthatatlanok" a nőknek?
Tényleg a negyven feletti (közelebb az ötvenhez) apukák, bármennyire is adnak a külsőre, sportosak, stb. már "láthatatlanok" a nőknek?
Tudom, hogy a mai világban, nem divat a flört, főleg utcán, játszótéren, munkahelyen, de én pld. hosszú idő óta semmilyen pozitív visszajelzést (legalább egy mosoly) nem kaptam, hogy férfi is vagyok, nem csak egy apuka.
Sajnos, a feleségemtől sem, akitől pedig mindenek felett fontos lenne, talán itt a probléma gyökere: lerí rólam, hogy még neki sem kellek.
Ahogy írtam is, nem hagytam el magam én sem. Most, hogy a kor jobban meglátszik rajtam, többet sportolok, jobban odafigyelek magamra, és az önbizalommal sincs gondom.
Még mielőtt itt a hölgyek kioktatnának, nem sajnáltatni akarom magam, vagy szeretőt keresni, házassági tanácsadásra sincs szükségem, csupán véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Kicsit úgy hangzik ez, mintha kérdésbe csomagoltad volna azt a problémádat, hogy a feleséged nem törődik veled.
A kérdés többi részéről nekem a "Rém rendes család" egy epizódja ugrik be, amikor Al Bundy elkezd adni magára és észre is veszik, de aztán Peg "jóvoltából" ez hamar elmúlik. Lehet a te életedben is van egy "Peg" jelenleg. Lehet ő is ugyanúgy kínlódik, mint te. Mi tartja egyben a kapcsolatotokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!