Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Apukák negyven felett, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukák negyven felett, miért vagytok már "láthatatlanok" a nőknek?

Figyelt kérdés

Tényleg a negyven feletti (közelebb az ötvenhez) apukák, bármennyire is adnak a külsőre, sportosak, stb. már "láthatatlanok" a nőknek?

Tudom, hogy a mai világban, nem divat a flört, főleg utcán, játszótéren, munkahelyen, de én pld. hosszú idő óta semmilyen pozitív visszajelzést (legalább egy mosoly) nem kaptam, hogy férfi is vagyok, nem csak egy apuka.

Sajnos, a feleségemtől sem, akitől pedig mindenek felett fontos lenne, talán itt a probléma gyökere: lerí rólam, hogy még neki sem kellek.

Ahogy írtam is, nem hagytam el magam én sem. Most, hogy a kor jobban meglátszik rajtam, többet sportolok, jobban odafigyelek magamra, és az önbizalommal sincs gondom.

Még mielőtt itt a hölgyek kioktatnának, nem sajnáltatni akarom magam, vagy szeretőt keresni, házassági tanácsadásra sincs szükségem, csupán véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

#apukák, negyven felett, ismerkedés, szex, flört
2021. máj. 31. 16:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mert csak a fiatalabb nőktől varod ezt, lehet az idosebbek, vagy a sajat korosztalyod neznek, tetszel nekik, csak őket meg te nem figyeled.
2021. máj. 31. 17:25
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha csak nem vagy valami modell szépségű Adonisz, akkor a korodbeli nőknek többnyire van egy hasonló otthon is. Mit nézzen rajtad? Fiatalok értelemszerűen nem foglalkoznak veled, szóval marad a 60+korosztály. Ők lehet, hogy megnéznek, csak azt nem veszed észre.
2021. máj. 31. 17:27
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Kinek kell egy öreg, elhasznált, utánfutós faszi? Csak vicceltem. Haha. De a nőknek tényleg mindenre ezt szokták írni, akár már 20 éves kortól kezdve. Csak kipróbáltam ez "működik-e" fordítva is.
2021. máj. 31. 18:24
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Azt nem ertem h h fugg ossze h teged nem vesznek eszre azzal hogy maset sem?

A ferjem 44eves, 3 gyerek van, nagyon jo a fellepese, jo a humora, ha jo a kedve, feldobja masok napjat is,legyen az ugyintezo, postas, penztaros, szeretnek a kozeleben lenni a nok, meg is ertem:)

2021. máj. 31. 21:50
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Én 30 éves nő vagyok és nagyon sokszor volt, hogy vonzónak találtam a negyvenes pasikat. Az a legjobb korosztály. Nem is tudom, miről beszélsz.

Más kérdés, hogy mi nők nem nagyon bámulunk meg utcán idegen férfiakat, legalábbis úgy biztosan nem, mint a pasik a nőket. Mit bámuljak rajta, ha nem is ismerem. A vonzalomhoz kell valami ismeretség, kontaktus.

2021. máj. 31. 22:06
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
mert már nem nagyon működik a cerka...
2021. jún. 1. 06:43
 17/20 anonim ***** válasza:
57%
Hosszú évek óta nem veszem már egyáltalán észre a férfiakat.Kiábrándultam belőlük. Huszonéves koromban is volt talán 3,aki után megfordultam, de aztán 2 másodperc múlva már eszembe sem jutottak.
2021. jún. 1. 09:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont fordítva van.

40 fölött egyre jobban érdeklődtek utánam a nők. Már 50 fölött vagyok, de még mindig sokszor látom (és a nejem is szokta mondani), hogy észrevesznek, megnéznek nők, korosztálytól gyakorlatilag függetlenül (persze nem a tinikről beszélek).

Én is jobban érzem magam a bőrömben, sportolok, igyekszem igényesen öltözködni stb.

De a nők szerint, akikkel ez szóba jött, ez egyáltalán nem kor kérdése, vagy van valakinek férfias kisugárzása, sármja.

Ha megnézed, kik a sztárok között a férfi "szexszimbólumok", többségében nem a fiatalok...

Sean Connery, Pierce Brosnan vagy George Clooney sem feltétlenül a legszebb férfiak (voltak), de megvolt bennük az a sárm, férfiasság, stílus, amitől egy férfi vonzó lesz a nőknek.

2021. jún. 1. 12:54
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

Ebben a rohanó világban nem nagyon van idő megállni se,

ebből adódóan, nagyon kevés embernek adatik meg, hogy felnézzen

akár az égre, vagy megnézzen egy szembejövő férfit,nőt..

Velem is fordult már elő olyan,hogy például üzletben vásárolva

segített valaki mert elejtettem valamit, és amikor ránéztem és

megköszöntem,csak akkor vettem észre igazából hogy ott van és férfi,és

kedves a mosolya...Szóval ez inkább szituáció függő szerintem, és hajlam a romantikára.

2022. jún. 7. 15:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Te most csupán hiányolod a megerősítést és a flörtöt? Eddig volt ilyen és most nincs?
2022. okt. 4. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!