Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után negyven felett van még remény az újrakezdésre?
18, attol hogy te gyelneelmeju vagy, attol meg jol fogalmaztam a 15-ben. Egy negyvenes non jobban latszik, hogy anya, mint egy huszonevesen vagy harmincevesen.
Ez izgatja a fiatalokat.
Ha zavar a megfogalmazas, akkor mindenfele megbelyegzes helyett noj fel inkabb!
*gyengeelmeju
A madik. 16,18-as, kicsit gondolkodj el azon, hogy egy huszonevesnek hany evesek a szulei. Pofa jaratas helyett a mimozalelked edzzed meg, es gondolkodj.
"Anyuciszex"
Hát ne haragudj, ha most ez téged felkavar, de ilyen kifejezéseket az eltorzult pszichéjű anyakomplexusos harmincasok használnak, akik még mindig nem hagyták el a szülői fészket.
Ezért zavarnak az ilyen megfogalmazások. Mert a válaszok jelentős részét a felhasználók torz szexuális ingerek kinyeréséért írják.
A milf szó az egy objektív kifejezés. A szexuálisan vonzó idősebb nőkre használják.
Bocsi a tamadasert. Igen gusztustalan szo. Es ennek a forditottja, amikor egy negyvenes pali huszonevessel jon ossze. Ez altalaban a lanyos apakra jellemzo, akik a sajat gyerekukkel nem tudnanak lefekudni, de izgatja oket szexualisan azert.
Ilyen az elet.
Alapvetően sztem a 40eseknek nem kell magukat elásni párkeresés-ügyben. De azért a körülmények nem mindegyek.
- milyen korosztályban keresnél? (nyilván nagyobb eséllyel találsz magadnak vkit, ha a korosztályodban keresel, mintha csak a 20éves pipi jó csak)
- hogy nézel ki? mennyire vagy lestrapálva? mennyire figyelsz oda a külsődre? (előnyös haj, mozgással formált test, modernnek ható és testalkathoz illő ruhatár stb.), mennyire vagy lepukkant; mennyire mutatkoznak meg a lelki sérülések az arcodon
- milyen külsejű nőkre hajtasz?
- van-e a válás miatt hátráltató tényező? vagyonmegosztásban kukacoskodik-e az ex? Ha van gyerek, akkor mennyire használja fel a zsarolásoshoz az ex és mennyire engedsz neki? (ha kb. a gyerek popóját is kinyalod, hogy ne az anyját szeresse jobban, az sok nőnek visszatartó erő, mert senki nem akar ágymelegítő / a 23. lenni a fontossági sorrendben)
- milyen elvárásaid vannak, és magadhoz képest milyenek?
19
"Én a milf szót is utálom.:DDD Itt vagyok 54 kg-osan 168 cm-el, A kosaras mellel és van egy gyerekem, tehát elvileg milf vagyok..."
Te most komolyan azt hiszed, hogy ezek az adatok bizonyítják, hogy te egy fiatal, csinos nő vagy? :) A korodat meg sem mondtad. Kár, hogy anno nem írtam azt magamról a társkeresőn, hogy nő, 180 cm 60 kg AA kosaras mell. :)) Kész. Akkor ezzel bebizonyítottam volna, hogy még jó csaj vagyok?
25:
Lényegre törő kérdések. Ezt szeretem. 🙂
Elsősorban a saját korosztályomra (38-42 közöttire) gondoltam, de szeretnék még gyereket, szóval lehet, hogy kicsit fiatalabb is lehetne.
A koromhoz képest jónak mindható vagyok, azt mondják, hogy fiatalabbnak nézek ki, nem vészes a fejem sem. Nem kopaszodom, nem őszülök, átlagos testalkatom van,
sokat gyalogolok, biciklizni is szoktam, fizikai munkát is végzek, szóval ez kopp-kopp.
Igényes vagyok magamra. Szőke, hosszú hajam van. Minden nap mosom. Mindig frissen mosott ruhát viselek. Sportosan öltözködöm: póló, farmer (rongyos és sztreccs is), bőrdzseki, futócipő.
Nőügyileg nincs nagy elvárásom. Átlagos vagy vékony legyen. A szimpátia a fontos inkább.
Nincs hátráltató tényező. A gyerek apás.
Nincsen semmi extra elvárásom. Őszinteség, hűség, becsület. Kb. ennyi.
29:
Azért túl fiatalt sem akarok. 30 alá nem szívesen mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!