Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az utolsó csepp a pohárban válás előtt? Mi a te történeted?
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 15:16
1/5 anonim válasza:
Bántalmazás, hazugságok, megcsalás. Saját gyerekeit is gyűlöli, a 3 éves gyerekünknek azt mondta dögölj meg, nekem azt, hogy rohadj meg a kölykeiddel.
Mindezt azért, mert közöltem vele, hogy elhagyom.
Azóta hazugságokat terjeszt rólam és a gyerekekről. Gyerektartást nem fizet.
2 hét múlva már új kapcsolata volt egy gyerekes nővel.
2/5 anonim válasza:
1es részvétem,de hidd el Te sokkal jobban jártál,neki meg visszaadja az élet.
3/5 anonim válasza:
Köszi szépen. Isten nem ver bottal, mondjuk ezzel csak nyugtatom magam. Az anyja sem különb, utálják egymást is.
4/5 anonim válasza:
Megcsalt a legjobb barátnőmmel és még hülyének is néztek...
5/5 anonim válasza:
1es pereld be.. vagy fizet vagy bori🍌
Nekem az volt az utolso csepp mikor fenyegetett meg a csaladomat a szajara vette atkozta.. de ez tenyleg a legutolso volt mert elotte is voltak cifra dolgai
Nekunk is van gyerekunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!