Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén az ember elveszíti a baráti körének nagyrészét is?
Arra gondolok, hogy már utána nem biztos lehet hívni mindkét felet majd ugyanabba a társaságba, ha meg mindkettőnek új párja van, az még tovább bonyolítaná a helyzetet. Nem tudom, én csak feltételezem, hogy a nők a volt feleséget továbbra is megtartják a társaságban, a férfiak meg, ha jó volt a barátság előtte, akkor a férjet. Viszont egy nőt már lehet zavarna, ha a férje továbbra is barátkozik egy másik férfival, aki elhagyta a feleségét, akivel ő jó viszonyt ápolt.
Huhh, ez már kezd elbonyolódni. de szerintem értitek mire gondolok :) Hogyan szokott ez alakulni? Ha esetleg voltatok már ilyen helyzetben vagy környezetetekben történt mondhatnátok pár dolgot erről. Számít az, hogy kit könyvelnek el hibás félnek?
Nem vagyok érintett, csak érdekel a dolog.
Nem. Nekem olyan baráti köröm van, akik többségét a házasságom előtt és/vagy a páromtól függetlenül ismertem meg. A régi még gimnáziumból/egyetemről megismert barátaim miért szakítanák meg velem a kapcsolatot válás miatt? Vagy a korábbi munkahelyről megismert haverom?
Őszintén én ilyet még inkább csak filmekben láttam, hogy házaspárok gyakran összejárnak egymással felnőttként így 4-esbe, 6-osba, 8-asba (stb) társaságba és csak ilyen barátaik vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!