Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelességem teljesíteni a kérését/követelését?
Figyelt kérdés
Elkezdődött a válóperünk így a közösen lakott lakásunk egyik szobájában rendezkedtem be. Páromé a lakás, egyenlőre ezerrel lakásmegoldást keresek hogy majd elmenjek. De még itt élek. Párom közölte hogy felnőtt gyereke jön hozzá pár napra és itt is alszik, oldjam meg addig ahogy akarom, adjam át neki a szobát. Amit használok. Mi a véleményetek, megteheti ezt?2021. máj. 25. 17:47
1/22 anonim válasza:
Övé a lakás, szóval igen. Azért a cuccaid maradhatnak, vagy azt akarja, hogy mindenestül lépj le? Egy barátodhoz nem tudsz elcuccolni ideiglenesen? Szülő, rokon? Végső esetben egy panzió pár napra?
2/22 anonim válasza:
Menj el onnan. Csakis magad miatt! :)
4/22 A kérdező kommentje:
Hirtelen nem tudok hova menni. Évekig éltem vele, azért pofátlanság hogy azt a kis időt sem bírja ki míg folyik a válás. Hiába az ő lakása, nagyon sok mindent akkor vett ide amikor már házasok voltunk.
Pont ez a túlzott gyerek imádata a válás egyik oka. Egy 30+ éves gyerek miatt mindig háttérbe kerültem.
És ha nem tudok még elköltözni akkor erőszakkal kitehet?
2021. máj. 25. 18:07
5/22 anonim válasza:
igen, kitehet. menj el egy motelba vagy munkasszallora
6/22 anonim válasza:
Nem tudom melyik megyében vagy városban élsz de kis városban olcsóbbak az albérletek. De sok helyen keresnek lakotarsat is. Esetleg ezek közül valamelyik?
7/22 A kérdező kommentje:
Nagyon drága az albérlet, Budapesten élek.
2021. máj. 25. 18:41
8/22 anonim válasza:
vegyél ki csak szobát, épp ma néztem az árakat, 50 körül már vannak normálisak
fb marketplace
fb csoportok
jófogás
itt nézelődj
9/22 anonim válasza:
ne hallgass ssenkire, míg le nem zárult a válópered addig ott lakhasz, nem dobhat ki. amint kiteszed majd a lábad, nem enged vissza és azt hazudja majd,hogy önként költöztél el. ne menj el,míg meg nem oldott a láthatásod
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8-as utánanézek milyen a kínálat.
Köszönöm 9-es, ez biztosan így van?
2021. máj. 25. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!