Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan, aki gyávaságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki gyávaságból nem válik?

Figyelt kérdés

Mivel nincs nagy zűr, csak évek óta menthetetlenül lapos kapcsolat, nem mersz válni.

Van itt olyan, aki fél attól, hogy mindent elölről kell kezdenie, de már sokszor gondolkodott rajta? Vagyis hogy inkább érzi, hogy nem jó lesz ez így egy életre?

Mi tart vissza? Számít, hogy mit szólnak az ismerősök, vagy félsz, hogy elfordulnak a közös barátok?

Van olyan kötelék, amit nem tudnátok elvágni (pl közös vállalkozás, gyerek, hitel, stb)

Hogy éltek?

2021. máj. 24. 14:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%

Nálunk volt nagy zűr, de akkor se tudtam elválni, mert nagyon kicsi volt a gyerek, gyesen voltam, anyagilag egyikünknek se ment volna külön.

4,5 év telt el azóta.

Azóta már beleszerettem másba is.

Én leginkább azért nem válok, mert úgyse találnék már senkit 43 évesen. Olyat biztos nem, akibe bele tudnék szeretni. Csak azért, hogy legyen mellettem valaki, azért nem válok el, a gazdasági érdekközösséghez ott a férjem is. Aki számomra vonzó lehet, az mind családos ebben a korban vagy meleg, ahogy tapasztalom.

A gyereket is megviselné a válás. Hogy ki mit szól, nem érdekel, én most se titkolom, hogy nem szeretem már a férjem, sőt, a férjem is tudja, hogy mást szeretek.

Ha elválnék, nekem nem lenne autó, a férjemnek maradna az albérlet.

Jobb a kényelem, szerelem már úgyse vár rám.

2021. máj. 24. 15:23
 2/21 anonim ***** válasza:
24%
En ismeroseim koreben van aki nem valt, hogy a gyerek nojjon, de az otthoni feszultseg csak rossz hatassal volt ra. A nagy szerelmem meg ugy felt hogy mindent elorol kell kezdjen, most lehet ha lep, de a tetovazassal csak rontott a szerelmunkon
2021. máj. 24. 15:55
 3/21 A kérdező kommentje:

#1 De nem azt mondod, hogy mást szeretsz? Egyébként 43 évesen miért tartod magad öregnek?

#2 Te lennél a szerető? Hány éve vársz?

2021. máj. 24. 15:58
 4/21 anonim ***** válasza:
61%

Attól még, hogy mást szeretek, nem jelenti azt, hogy van jövőnk.

Nem vagyok öreg, de azt látom, hogy a korombeliek foglaltak, egy elváltat sem ismerek. Egyetlen ismerősöm van, aki harmincas évei közepén egyedülálló, nagyon vonzó, csak épp tutira meleg. Ezen kívül van egy negyvenes pasi, aki eszméletlen jó pasi volt 10 éve és most se rossz, mármint külsőre, mert személyiségre agyrém, olyan szinten taszít, hogy nem tudom elmondani.

Tehát ebben a korban a férfiak családosak vagy melegek vagy taszítóak.

Ahhoz már öreg vagyok, hogy normális függetlent találjak korban hozzám illőt.

2021. máj. 24. 16:14
 5/21 A kérdező kommentje:
És esetleg ha magad miatt válnál? Mert így hosszú távon nem egészséges.
2021. máj. 24. 16:17
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

De hova váljon? Nem mindenki tud újra feépíteni egy biztos egzisztenciát.

Se kedve, se ereje, se támogatottsága már.

Akinek van hová menni az általában megy is.

2021. máj. 24. 16:28
 7/21 A kérdező kommentje:
Én nem ítélkeztem, tudom milyen nehéz válni. De úgy látom, hogy nem mer. Pedig nem él boldogan. És 43, hát igen fiatal.
2021. máj. 24. 16:59
 8/21 A kérdező kommentje:

Meg mi az, hogy ereje-kedve? Nem 85 éves. Ne már.

Egyik legkedvesebb barátnőm 52 évesen vált és 55 évesen lett új párja.

2021. máj. 24. 17:00
 9/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem mindenkinek opció új párt találni, új rigolyákat, új csalódást, új gyerekeket esetleg már unokákat vagy pláne új anyóst megismerni, alkalmazkodni.
2021. máj. 24. 17:13
 10/21 A kérdező kommentje:
Lehet, viszont ő írt és egyértelmű, hogy nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban. Vajon 53 évesen hogy fog élni?
2021. máj. 24. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!