Mi a véleményetek arról, amikor egy intelligens, művelt, gyönyörű nőt "gyávaságból" lekoptatnak?
Idézek ettől a bizonyos embertől, élő példa:
"Sokkal könnyebben tudok megszerezni bárkit is a pozitív első benyomásaimnak köszönhetően, viszont ahogy jobban megismernek, úgy megtartani már kevésbé tudnék egy nőt. Nem vagyok én olyan határozott, pengeagyú srác, mint amilyennek szinte mindenki lát. Lehet, hogy erősnek hisz mindenki, de csak egy megtört, bizonytalan kisfiú vagyok, aki a 30-hoz közeledve sem érzi magát érettnek egy kapcsolathoz, pláne nem egy olyan nővel, aki művelt, intelligens, gyönyörű, csodálatos teremtés. Nekem ez nem adathat meg. Így inkább lassan leépítem ezt az ismerkedést, semmit sem mutatva a lánynak abból, hogy egy szerencsétlen, gyáva alak vagyok."
Szerintetek is előfordulhat olyan, hogy egy egyedülálló 26 éves férfi visszautasít egy 25 éves, határozott, intelligens, szép nőt?
Az ilyesmi nagy százalékban kamu. Valamiért nincs meg a vonzalom.
Vagy az illetőnek súlyos lelki, pszichológiai problémái vannak.
Lelkileg egészséges ember nem utasítja vissza a másikat, aki szintén érdeklődik iránta, azért, mert külsőleg és belsőleg nagyon tetszik neki. Legalábbis az elején biztos nem, esetleg később, ha kiderül, valamiért mégsem passzolnak, nem illenek össze.
Én egyetértek az első két hozzászólóval.
Hasonló személyiség vagyok én is. Nem elég jó a jó, de a legjobbhoz már magamat nem érzem elég jónak. Örök körforgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!