Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehetne vele megértetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne vele megértetni, hogy ez nem így működik?

Figyelt kérdés
Külön költöztem a férjemtől a gyerekkel, mert nem bírunk egymás mellett élni. Viszont mondtam neki, hogy bármikor találkozhatnak, nem akarom elszakítani őket egymástól. Egyszerűen nem érti meg, hogy ettől függetlenül meg kellene beszélni egymással, mikor hol lesz a gyerek. Szerinte tök okés, hogy mielőtt elviszi, azelőtt 1 órával szól. Most beszélek vele a holnapi napról. Csörög a telefonja és mintha ott sem lennék, nem beszélnénk, felveszi s telefont és kedélyesen elcseveg az illetővel. Majd lerakja és fel van háborodva, hogy nem akarok tovább beszélni vele. Mert miért a telefonáló várjon, várjak én.
2021. máj. 22. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Hogy telefonálás után nem is tudta miről beszéltetek, az valóban bosszantó, de hogy felveszi a telefont az ember mikor csörög, az természetes. Legyen az ex vagy akárki társaságában. Biztos nem a másik ellen irányul.
2021. máj. 22. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

6

Mert ilyen szülő nem kell

2021. máj. 22. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
12 és kezeltesd magad😂😂😂😂
2021. máj. 23. 23:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem természetes. Hogyha beszélek valakivel FONTOS dologról - hát egy gyerekes hétvége eléggé az -, akkor kinyomom a telefont, vagy megmondom hogy tíz perc múlva visszahívom.
2021. jún. 4. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!