Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne vele megértetni, hogy ez nem így működik?
Figyelt kérdés
Külön költöztem a férjemtől a gyerekkel, mert nem bírunk egymás mellett élni. Viszont mondtam neki, hogy bármikor találkozhatnak, nem akarom elszakítani őket egymástól. Egyszerűen nem érti meg, hogy ettől függetlenül meg kellene beszélni egymással, mikor hol lesz a gyerek. Szerinte tök okés, hogy mielőtt elviszi, azelőtt 1 órával szól. Most beszélek vele a holnapi napról. Csörög a telefonja és mintha ott sem lennék, nem beszélnénk, felveszi s telefont és kedélyesen elcseveg az illetővel. Majd lerakja és fel van háborodva, hogy nem akarok tovább beszélni vele. Mert miért a telefonáló várjon, várjak én.2021. máj. 22. 18:00
2/14 anonim válasza:
Menj birosagra, az majd megallapitja a gyermekfelugyeletet es akkor ott es akkor hozza, ahogy a biro eloirja. Ettol elterhettek, de arrol beszelni kell. Ha papiron nalad van a gyerek, akkor neki lesz egyeztetesi kenyszere, ha el akarja vinni a lurkot.
3/14 anonim válasza:
Most azért hisztizel mert felvette a telefont?? Te már az exe vagy nem hiszem, hogy belehaltal pár perc telefonálásba, kivétel ha az új nővel beszélt akkor érthető módon b@@sza a csorod.
5/14 A kérdező kommentje:
Azért bassza a csőröm, a szavaiddal élve, mert épp a mondatom közepén jártam, mikor felvette a telefont
2021. máj. 22. 18:28
6/14 A kérdező kommentje:
#4 dehogy tiltom, miért tenném?
2021. máj. 22. 18:28
7/14 anonim válasza:
El tiltani nem is lehet... Istenem milyen emberek vannak az oldalon, netalán ha apuka nem menne bele a játszmába és hagyná hogy eltiltsa a gyereket, akkor ő lenne a szemét aki nem foglalkozik a gyerekkel. Komolyan válás után mindenkit kötelezek pshihoterapiara, főleg az elhagyott felet.
8/14 anonim válasza:
De ez olyan nagy gond h fel vette a telefont? 🙄
9/14 anonim válasza:
4 Te ócska semmirekellő paraszt!!
Szerencsétlen gyerekkel állnál bosszút
10/14 A kérdező kommentje:
#8 igen, mert a mondatom közepén tette. És miután letette, azt sem tudta, miről beszéltem neki.
2021. máj. 22. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!