Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselkedhet emiatt így? Válófélben lévő embernek lehet ez egyfajta önigazolás?
Röviden a történet: a férjem elhagyott egy fiatalabb, gyermektelen nőért. Saját bevallása szerint azért, mert olyan "semmilyen volt már a kapcsolatunk". Azóta lekezelően viselkedik velem, szinte süt belőle a lenézés, utálkozás. A gyerekeink miatt muszáj tartanunk a kapcsolatot sajnos.
Úgy érzem, nem adtam okot erre a stílusra, főleg, hogy méltósággal viselem a helyzetet, nem akarok gyűlölködni, a gyerekek miatt sem.
Nem értem a viselkedését, hogy akkor ő miért vette fel velem szemben ezt a modort.
Lehetséges, hogy megpróbál magában meggyűlölni, mintegy önigazolásként, hogy miért is hagyott el? Próbálja meggyőzni magát, hogy megérte szétrobbantani a családot, gyakorlatilag megoldható problémák miatt? (nem tudom, érthető-e a gondolatmenetem...)
5-ös-re válaszolva
Ugyan nem 4-es vagyok, de a leírás minden mondatából süt, hogy nem vagy túl rajta. Olvasd vissza a kérdésed, leírtad hogy, voltak problémák, amik szerinted javíthatók lettek volna, ezek szerint nem beszéltetek róla, és főleg nem próbáltátok megoldani; mert ha így lett volna nem lennél ennyire sértett, legfeljebb csalódott. Az új nő nem a szakításotok oka, hanem a rossz kapcsolat következménye, ezt kellene magadban helyre tenni.
"Az új nő nem a szakításotok oka, hanem a rossz kapcsolat következménye"
Pont így, ezt nem érti meg a legtöbb ember. Mert el szeretnék hinni, hogy jön egy cafka és elszedi a párját a tökéletes vagy épp még menthető kapcsolatából.
Közben egy szerető pont a tünete annak hogy már régóta gáz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!