Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ezek a nagy önigazolást kereső ferdítések női részről?
Nem egy kérdés kommentjeiben olvastam már, hogy a nők azt írják "a férfiak is a modell csajt választanék, nem az átlagos, de kedves nőt"
Saját példámból kiindulva: életemben egyszer lett volna lehetőségem modell csajszival randizni. (elég nagy r* bancnak tűnt, aki sok emberrel hajlandó elmenni randizni)
És bunkó is volt. Randi előtt kikötötte, hogy milyen étterembe kell elvinnem, vagy ha csak iszogatni viszem, akkor utána be kell néznünk egy cukrászdába is. stb.
Mi lett a vége? Nem mentem el vele randizni. Mert egy dolog a szépség, de egy másik dolog a nem megfelelő hozzáállás.
És a végén még szeretnék leszögezni valamit: nem minden jópasi paraszt, de nem is minden jópasi rendes...
A kérdésem természetesen nem a rendes jópasikra vonatkozik, hanem azokra a jópasikra, akik tárgyként használják a nőket, mégis sokkal több esélyük válogatni, mint egy átlagos pasinak, aki nem tárgyként használná őket. Mert utóbbiaknak szinte nincs is lehetőségük.
Félelmetes, hogy milyen lelki szegénység uralkodik az emberek között...
És ami külön elszomorít: a nőkre ugye túlkereslet van, a férfiakból meg túlkínálat, ergo az a nő, aki rendes, és nem sekélyes, az már rég elkelt és stabil kapcsolatban él.
Így akik közül válogatni lehet... azok finoman szólva nem véletlenül maradtak szinglik.
"a nőkre ugye túlkereslet van, a férfiakból meg túlkínálat"
Ezt most akkor fordítsd meg! Mert ez nem igaz
#2 De igen. A 16-28 női korosztályra hajt a ~18-55 férfi korosztály.
Számolj...
Nem, a túlkereslet-túlkínálat dolog nem a korcsoportokkal függ össze.
Egyszerűen a nők 99%-a simán megdugná a férfiak 99%-a. Míg a nők 99%-a a férfiak 10-15%-ával szexelne csak.
Lesarkítva erről van szó.
Ezért van olyan sok szűz fiú. Ezért van az, hogy sok huszonéves pasinak még párkapcsolata sem volt.
5: Akkor én különösen peches vagyok, ha azt tapasztalom, hogy az általam kiválasztott férfiak közül (akik közeledtek hozzám, tehát volt lehetőségem kiválasztani őket), senki sem akar a szeretőm/kedvesem lenni? Mert erre az egy dologra nagyon sokszor kosarat kapok.
De szerintem ez nem ritka, tehát cáfolni tudom a férfiak 99%-a megdugná a nők 99%-át állítást. Vagy hozzám csak az 1% jön.:)
De vedd észre azt is, hogy Te a dugásszándék%-ot hasonlítod össze a nők családalapításszándék%-ával.
A dugni vágyó pasikból valóban túlkínálat van.
Viszont a kérdésben említett "rendes és nem sekélyes" nők számára, akik nem csak dugásra vágynak, nagyon kevés a potenciális partner.
8as: nekem komoly ambícióim voltak társkeresés terén. De inkább azokat választották a lányok, akiknek csak rövid-hosszabb távú numerára kellettek.
Ilyen az élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!