Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz, hogy valaki névreszóló emailt kapjon egy alkalmi szexpartner kereső oldalról/DugniAkarok.com/, hogy xy nevű hölgy ismerkedne ill. lefeküdne a pároddal, regisztrálnia kellett az oldalon?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 07:45
1/4 anonim válasza:
Ezt az oldalt konkrétan nem ismerem, de van olyan, hogy csupán reklámcélból küld e-mailt egy oldal olyan embernek, aki még nem is hallott az oldalról.
2/4 anonim válasza:
Nem kell regisztrálnia! Én is kaptam ilyeneket amíg freemailes voltam, fiókot vàltottam, most màr nem talàlnak meg ilyenekkel.
3/4 anonim válasza:
Ez sima eladott címlista.
Valami játéba egyszer regeltél, ahová igazi név kellett, és azóta mindenhová eladták az adatokat.
4/4 anonim válasza:
Rendszeresen kapok ilyen emaileket, pedig nem regisztráltam egy ilyen oldalra sem. Ráadásul hetero nőként mindig nők akarnak velem lefeküdni :D. Egyszer rájuk írtam, hogy mégis árulják már el, hogy honnan szerezték meg az emailemet, mivel soha senkinek nem hagytam jóvá, hogy másnak átadják, még csak nem is válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!