Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ezek a nagy önigazolást kereső ferdítések női részről?
Nem egy kérdés kommentjeiben olvastam már, hogy a nők azt írják "a férfiak is a modell csajt választanék, nem az átlagos, de kedves nőt"
Saját példámból kiindulva: életemben egyszer lett volna lehetőségem modell csajszival randizni. (elég nagy r* bancnak tűnt, aki sok emberrel hajlandó elmenni randizni)
És bunkó is volt. Randi előtt kikötötte, hogy milyen étterembe kell elvinnem, vagy ha csak iszogatni viszem, akkor utána be kell néznünk egy cukrászdába is. stb.
Mi lett a vége? Nem mentem el vele randizni. Mert egy dolog a szépség, de egy másik dolog a nem megfelelő hozzáállás.
És a végén még szeretnék leszögezni valamit: nem minden jópasi paraszt, de nem is minden jópasi rendes...
A kérdésem természetesen nem a rendes jópasikra vonatkozik, hanem azokra a jópasikra, akik tárgyként használják a nőket, mégis sokkal több esélyük válogatni, mint egy átlagos pasinak, aki nem tárgyként használná őket. Mert utóbbiaknak szinte nincs is lehetőségük.
Félelmetes, hogy milyen lelki szegénység uralkodik az emberek között...
És ami külön elszomorít: a nőkre ugye túlkereslet van, a férfiakból meg túlkínálat, ergo az a nő, aki rendes, és nem sekélyes, az már rég elkelt és stabil kapcsolatban él.
Így akik közül válogatni lehet... azok finoman szólva nem véletlenül maradtak szinglik.
9es: rendes és nem sekélyes nők már párkapcsolatban élnek :(
Aki szingli az nem véletlen szingli... hiszen van elég pasi, aki komoly kapcsolatot szeretne. Csak nem úgy néz ki, mint egy címlapfiú.
Én csak annyiban szólnék hozzá, hogy vannak még nők, akik rendesek, nem sekélyesek, és nincsenek kapcsolatban.
Nem haltak ki, itt a bizonyíték ;)
31 éves vagyok, néhány hónapja szingli, .. mert rájöttem rossz pasiba nyúltam :/
Szétnézek/szétnéztem és egyszerűen nem találni normális pasit, aki potenciális lenne egy kapcsolatra.
Másfelől lehet még azért szingli egy nő, mert még nem találta meg az "igazit", nem azért mert selejtes vagy hasló!
Én inkább várok, mint hogy belemenjek egy rossz kapcsolatba!
És visszafelé?? A 35-39 éves pasik akik nem elváltak és gyerekük sincs, ... velük is akkor vmi nem oké, ... feltételezhetnénk mi nők!!
Kicsit körbe kell nézni, nem tudom melyik világon élnek azok, akik ezekkel a statisztikákkal "jönnek".
Az én környezetemben sok "átlagos rendes lányt" ismerek, akik persze nem reklámozzák magukat normálisan, teljesen érthető természetes módon, nem hirdetik a fellegekbe, hogy ők jaj, szinglik, Uram! Az ilyenek biztos rendes ismerkedésre vágynak és nem statisztikai bevonásra, hogy "- Te szingli vagy? Gyere megoldom neked a dolgot, hogy ne legyél!"
Én sose tudtam pozitívan reagálni arra, mikor valaki azzal a sablon szöveggel jön, hogy "Hogy hogy egy ilyen lánynak nincs valakije?"
Szerintem ha ismernél is szingli rendes lányokat, lehet azt várnád tőlük is, hogy beleugorjanak egy kapcsolatba, mintha a szingliség egy égő talaj lenne, ahonnan menekülni kell BÁRKI karjaiba, bármilyen helyzetben.
Nagyon unom azokat, akik általánosítgatnak nőkről és férfiakról egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!