Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi tart vissza a válástól egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tart vissza a válástól egy megcsalás után?

Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 12:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem voltam még ilyen helyzetben, de azt gondolom, van különbség megcsalás és megcsalás között. Ha a férjem azzal állítana haza valamelyik nap, hogy jött az új kollegina és szerelmes lett és evvan, akkor nyilván nincs miről beszélni... nyilván ha elfajul a karácsonyi buli és részegen félremegy, az sem esne jól és biztosan fasírt lenne egy ideig, de azt gondolom, ha jól kezeli a helyzetet és igazán megbánja, akkor nem hagynám el őt és nem csak a gyerekek miatt. Fantasztikus vele az élet, nem találhattam volna jobb férjet magamnak és apát a gyerekeimnek, ez sokat nyom a latba.
2021. máj. 13. 12:35
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Gyerekek, félelem a magánytól, félelem az ismeretlentől, félelem a változástól, kb ezek szoktak lenni. Ja és még az anyagi oldala sem elhagyagolható, mert nem mindenki teheti meg hogy összepakol és cuccol a gyerekekkel, jobb esetben egyedül.

Nekem több mint fél év volt, mire legyőztem a félelmeimet, és indítottam a válást.

Nem könnyű.

F38

2021. máj. 13. 12:36
 3/12 A kérdező kommentje:
2-es téged csaltak meg?
2021. máj. 13. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#3: igen
2021. máj. 13. 12:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Miért nem ment a megbocsájtás? Hosszú ideig csalt? Nem akart békülni?
2021. máj. 13. 12:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Tudtam hogy nem fogok megbocsájtani, de féltem kilépni először.

Egyszeri alkalomról tudok, ő maradt volna velem.

Számomra egy megcsalás kizáró ok. Ha elköteleződünk egymás mellett mint férfi és nő, összeházasodunk, gyereket vállalunk, akkor ne menjünk már az ösztöneink után agy nélkül...

Elhiszem hogy egyeseknek ez nehéz, de akkor ne vállaljon egy ilyen kapcsolatot, maradjon szingli.

Mivel én nem csalnám meg a párom , így a páromtól(házasság nélkül is) is elvárom ezt. Pusztán azért mert emberileg nem szeretném megbántani, fájdalmat okozni, még akkor sem ha maga a kapcsolat nem működik. Ha valóban így van akkor pedig le kell ülni és megbeszélni hogy te jobbra én meg balra , és akkor azt csinálunk amit szeretnénk. Ezért nem fogok sosem megérteni egy megcsalást , sem pedig megbocsájtani.

2021. máj. 13. 13:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Korrekt
2021. máj. 13. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Illetve egy másik nézőpont, amit nem szokás elhinni: vannak emberek, akik tényleg meg tudják bocsátani. Nem mondom, hogy ez jobb, vagy rosszabb, de léteznek ilyenek is.

Egy haveromat megcsalta a barátnője, helyrehozták, megbeszélték. Azóta házasok. Eléggé végignéztem a dolgot, nem egy pillanatra nem volt bennem az az érzés, hogy félne szakítani. Úgy gondolta, együtt b**ák el, és meg akarta javítani.

2021. máj. 13. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Lassan másfél éve, és még mindig nem váltunk el:(

2021. máj. 17. 06:38
 10/12 anonim válasza:
100%
Első párom megcsalt, természetesen megbocsátottam neki, pedig nem kellett volna, azóta nagyon erős bizalmi problémáim vannak, megtanultam egy életre. Ha házas vagyok, ha nem egyből otthagynám azt, aki megcsalna.
2021. máj. 17. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!