Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy elvesztettem egy részét az életemnek?
12 évig voltunk együtt a feleségemmel és pár hónapja derült ki, hogy az utolsó hét évben fűvel fával megcsalt. Az a baj, hogy ezt sose vettem észre, nagyon ügyesen titkolta, a barátnői is asszisztáltak a hozzá, a vége felé már a szülei is tudták a helyzetet. Amikor megtudtam, úgy éreztem, hogy tönkrement az életem. Remek férj voltam, sose éreztem azt hogy nem működik a házasságunk. Ő se szólt semmit. Természetesen azonnal kidobtam itthonról, most viszont mégis úgy érzem, elpazaroltam egy csomó időt az életemből.
37F
"Miért érzem azt, hogy elvesztettem egy részét az életemnek?"
Azért, mert sok esetben a megcsalt félnek az önértékelése, önbizalma sérül.
Ahogy,olvastam a történeted, te próbáltad a legjobbat kihozni a kapcsolatodból. Ilyenkor jut eszembe az a mondás "a kutya is jó dolgában vész meg".
Tudom, hogy a megcsalás, félrelépés, szeretőtartás egy komplexebb dolog, ettől függetlenül ezeket a történeteket, mint a tiéd is, a félrelépni kívánó, vágytól hajtott emberekkel olvastatni kéne. (Van itt így GYIK-on pár ilyen történet, hogy így kívánom, úgy nyomul, izzik a levegő közöttünk stb.) Néhányan talán lehiggadnának, ha tudnák, hogy milyen károkat okozhatnak tetteikkel a másik emberben.
Remélem, idővel rendbe jössz.
Gyerek nincs, így egyszerűbb a válás. Ami különösen zavar, hogy ő már szinte túl is lépett rajtam.
De remélem hamarosan én is túl tudok jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!