Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évig tartó megcsalás után helyreállítható egy házasság?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 00:52
1/34 anonim válasza:
Ha a megcsalt fél bizalommal tud lenni a másik fél íránt, akkor igen. De ugye az annyira nehéz, hogy az esetek 99%-ban a szándék ellenére sem jön össze.
3/34 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Ettől még lehet együtt élni
4/34 anonim válasza:
Szerintem csak akkor, ha új alapokra helyezik, és tisztázzák, hogy ez nyitott házasság lesz, és mik a játékszabályok.
5/34 anonim válasza:
Az én véleményem és rövid válaszom az, hogy igen.
Egyúttal a hosszabb válaszom az, hogy annyi mindennek kell(ene) együttálnia a sikerhez, hogy ritka a pozitív példa.
6/34 rewqrewqrewq válasza:
:) Akik majd tanácsot adnak önnek a bizalom kliséről ... majd tegye fel nekik a kérdést
" Elmered a pároddal cserélni 3 napra a telefonod??"
Természetesen úgy ha az Insta és a face fusson rajta :)
7/34 anonim válasza:
Dehogyis, de már ezerszer megkérdezted. Te is látod hogy nem, különben nem lovagolnál a témán.
8/34 anonim válasza:
Egy alkalom megcsalás után sem látom esélyét. Gyilkossal sem maradnék, akkor sem, ha nem sorozatgyilkos.
9/34 A kérdező kommentje:
Most akkor igen vagy nem mert eleg megosztoakat irtok..?
2021. febr. 28. 12:08
10/34 anonim válasza:
Gondolom mindenki maga el tudja dönteni, hogy neki belefér-e?
Szerintem nem.
Vagy ha igen, akkor mindkét féltől teljes odaadással. De valahogy nehéz elképzelnem, hogy aki hosszú ideig csalja a párját, az ezt megtenné. :(
Egyszeri alkalom talán helyrehozható, de már az is rizikós, mert utána a megcsalt fél bizalma nem áll helyre teljes mértékben. Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!