Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg azok a nők, akik megcsalás miatt válnak, hogy attól még őket szeretjük?
Ne áltasd magadat, mert nem szereted. Ha szeretnéd, nem okoznál neki szándékosan ilyen nagy fájdalmat.
28/F
Mert csak önmagukból tudnak kiindulni és egy nő két okból csalhat meg egy férfit.
1. Ha sosem szerette, csak érdekből volt vele, olyankor már előre megfontoltan tervezte, hogy ha bejön 1-2 jó pasi, akkor azokkal majd titokban kalandozik. (tudatos hipergámia)
2. Ha valaha szerette, de már kiszeretett belőle, esetleg jött egy még nagyobb szerelem. (ösztönös hipergámia)
Ráadásul a média is annyira feminista, hogy csak a női oldalt erősíti, el nem tudják fogadni, képzelni, hogy egy férfi simán tud szexelni úgy más nőkkel, hogy szereti a párját és még csak jobb nőnek sem kell lennie, elég ha más.
Ahogy a kedvenc ételedet is ugyanúgy fogod szeretni, ha néha eszel mást is.
9: Én már attól rosszul vagyok, ha kicsit idegesebbeb szóltam a páromhoz, mert nem akarom, hogy rosszul érezze magát, nemhogy még a háta mögött megalázzam és átverjem... A barátaidat meg a családodat is bántod és átb***of?
Fogalmad sincs a valódi szeretetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!