Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Új életet kezdeni a válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új életet kezdeni a válás után? Hogyan menjek neki?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

45/N vagyok, tavaly váltunk el 18 év után, van egy kisfiam. Én döntöttem így, hűtlensége miatt. Volt pár hónap, ami nehéz volt, főképp a fiam miatt, neki nehéz volt. Nekem azt kellett megszokni, hogy nincs MI, egyedül enyém a döntés, a felelősség, az intéznivalók. Érzelmileg nem volt nagyon rossz, mert már egy ideje nem voltam vele boldog. Vagyis igazából sosem. De most már boldogabb vagyok, mint valaha és hálát adok magamnak, hogy nem maradtam vele. Van egy társam 1 éve, még a válás kimondása előtt ismertem meg, szóval alig pár hónapot voltam egyedül. Összeköltözni egyenlőre nem akarunk, de szinte együtt élünk, felvállaltuk egymást, csak megvan a saját szféra is. De boldoggá tesz, nagyon jó vele.

Persze ez megkönnyíti a dolgom, hogy van mellettem valaki, de ha nem lenne is, inkább lennék egyedül, mint egy hazug, méltatlan házasságban.

Ha valaki nem egy elveszett, és tud valamennyire bánni a pénzzel, van lehetősége dolgozni, akkor egymaga is remekül boldogul.

2021. máj. 12. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

2018-ban váltam el az ex-nejem hűtlensége miatt. Azóta rengeteg randin voltam, sok nőt utasítottam vissza, és engem is elég sokan kosaraztak ki, pont, akik tetszettek. Már nem is vágyom kapcsolatra, mert kicsi rá az esély, csak szexre. De az sem jön össze.

Megélhetésem, lakásom, hobbim van, barátaim vannak, közös gyerekeinket imádom, és van megfelelő láthátás, boldognak kéne lennem. Jól elvagyok, de ez csak vegetáció.

2021. máj. 13. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok. Persze, még mindig jobb nekem így vegetálni, mint anno a rossz házasságban senyvedni.

Kell sok hobbi, csak az a rossz, hogy ha abban valamit elérek, azt se nagyon tudom megosztani senkivel. Mármint meg tudom, csak senkit nem érdekel különösebben.

2021. máj. 13. 18:22
 14/14 anonim válasza:
20%

7-esnek, sajnos a gyerekek és mi is boldogok szeretnénk lenni és ez ritkán jön össze egy (gyereknek idegen) új kapcsolatban. Saját tapasztalat. Az új társam lelkét kitette, de a gyereknek csak egy befurakodó! Megfigyelésem és tapasztalatom szerint csak az apja az elfogadható akármilyen rossz társ volt.

Nem hiszem hogy ezen bárki tudna változtatni mert a ragaszkodás az állandóhoz ezt eredményezi.

2021. máj. 17. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!