Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális?

Figyelt kérdés
1 hete költöztem el a férjemtől a gyerekkel. Állandóan veszekedtúnk, elhidegültünk, gyerekkel sem foglalkozott igazán. Most el akarta vinni, a gyerek viszont nem ment vele. Nem is igazán emlegeti az apját, egyszer mondta, hogy hiányzik. Lehet, még később fog lecsapódni nála a dolog?
2021. máj. 1. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mennyi idős? Lehet, hogy van benne sértettség, harag, ha eddig sem foglalkozott vele nincs megfelelő kötöttség. Ne hidd, hogy ilyen egyszerűen elfelejti, később meg lesz ennek a böjtje, de igen ez is normális.
2021. máj. 1. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem normális, de a háttérről ami ezt okozta semmit sem írsz. Ha nem egy alkoholista, agresszív ember az apja, vigyázz rá, hogy ne ellene neveld.
2021. máj. 1. 16:55
 3/10 A kérdező kommentje:
12 éves fiú. B nem akarom ellene nevelni. De kicsi kora óta nem volt soha közös program, ahova csak ők ketten mentek volna el. Vagy bármi, amit együtt csináltak volna. Igazából reggel látta kicsit az apját, meg este vagy másfél órát. És ez hétvégére is igaz volt.
2021. máj. 1. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez a helyzet, három hónapja vagyunk külön, és a gyerekek gyakorlatilag nem hiányolják az apukájukat. Amikor jön, a kisebbik örül neki, de amúgy egyáltalán nem emlegeti, látszólag nem hiányzik egyiküknek sem. Nálunk is ez volt, hogy nem igazán volt közös program a gyerekekkel, mindig én mentem velük mindenhova hármasban. Ha jött is az apuka nagyritkán, abban nem sok köszönet volt. Itthon se sokat törődött velük, a telefon meg a számítógép volt mindig a prioritás neki
2021. máj. 1. 17:27
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 nálunk mindig mindenki fontosabb volt, mint mi. Sosem tudott időben hazajönni, sosem volt ránk ideje, meg energiája. Érdekes módon, mióta külön vagyunk, 5kor haza tud menni.
2021. máj. 1. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég gáz gyerekkorom volt. Nekem nem hiányzott apám.

Felnőtt koromban sem hiányzott egy percet sem....

Elmultam 40, közben meghalt...

Lehet lelketlen vagyok, de semmit nem bántam meg...

2021. máj. 1. 17:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel nem okozok neki nagy törést?
2021. máj. 1. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nem vagy lelketlen. Gondolom nem véletlen, hogy így érzel/éreztél iránta.
2021. máj. 1. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ha veled őszintén meg tudja beszélni az érzéseit, kimondja, hogy hiányzik-e neki az apukája, ha nem kell elfojtania semmilyen érzést, akkor nem okozol neki törést. Nálunk a gyerekek kimondják az érzéseiket, hogy elhanyagolva érzik magukat az apuka által. Ezen pedig az sem változtatna, ha az apuka még itt lakna köztünk. #4 vagyok
2021. máj. 1. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sem volt jó a házasságunk, utólag látom, hogy a férjem a munkába menekült, mert az egyszerűbb volt. Kb. fél év után, hogy külön éltünk, jött rá, hogy mégis a család a fontos, és kezdte elhordani a gyerekeket. De mindig fel volt háborodva, ha nem akartak menni és jött, hogy én nevelem őket ellene (pedig hát becsszó örültem, kicsit viszi őket, miután az online oktatás miatt napi 24-ben együtt voltunk sok hónapig nulla énidővel). Nem utálják őt a gyerekek, sőt, és jó dolguk van ott is, csak kényelmesebb nekik itthon mint ide-oda cuccolni. De ezt hiába magyarázom, mindig én vagyok a gonosz.
2021. máj. 4. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!