Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom éppen válófélben van, és gyakran rosszkedvű. Önző vagyok hogy ezeket érzem, vagy ez normális?
Válófélben vannak, ami el van húzódva és sok a veszekedés. Gyakran ideges, és nem igazán szereti ha hozzászólok. Van hogy napokig nem is beszélünk, és olyankor teljesen nem figyel rám.
Megesküdött rá hogy szeret, és hogy nem velem van baja, viszont én mégis azt érzem hogy van. Mindent megteszek a boldogságáért, nem b*szogatom semmivel, és cserébe egy kis figyelmet nem kapok.
Mi lesz így?
Gondolom ez volt a legjobb pasi mi? Nős, kölykökkel... Meg anyucival.
Komolyan nem értem hogy egyes nők hogy tudnak ennyire szolgalelkű megalkuvók lenni.
Persze a nyafogás meg az öntudat az megvan... 👎
2,5 hónapja vagyunk együtt, ő 4 hónapja van válófélben, a felesége már a szeretőjével él, akkor most miről beszélünk?
De azért köszönöm....
Arról beszélünk nyuszika hogy a pasid nős. Vágod? Gondolom kölyke is van.
Te meg itt vergődsz hogy ez nem jó így. Ezt te választottad.
Gondolom számtalan egyedülálló gyerektelen pasi lett volna de neked ez kellett. Akkor most viseld a következményeket.
Az a nagy helyzet, hogy a pasikád mèg nagyon nem állt kèszen egy új kapcsolatra. Gondolj bele, hogy 4 hónapja válik (ez nincs is elhúzódva), szóval 1,5 hónap után már ott voltál. Ennyi idő mire elèg? Mèg fel sem ocsudott jóformán. Csak kellett gyorsan egy nő, hogy ne legyen egyedül.
A kapcsolat elejèn vagytok, de már most nem figyel rád, nem keres, nem foglalkozik veled. Akkor szerinted szeret? Persze, hogy nem. Hiába esküdözik, a tettek számítanak, nem a szavak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!