Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A barátom éppen válófélben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom éppen válófélben van, és gyakran rosszkedvű. Önző vagyok hogy ezeket érzem, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Válófélben vannak, ami el van húzódva és sok a veszekedés. Gyakran ideges, és nem igazán szereti ha hozzászólok. Van hogy napokig nem is beszélünk, és olyankor teljesen nem figyel rám.

Megesküdött rá hogy szeret, és hogy nem velem van baja, viszont én mégis azt érzem hogy van. Mindent megteszek a boldogságáért, nem b*szogatom semmivel, és cserébe egy kis figyelmet nem kapok.

Mi lesz így?

2020. jún. 19. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Annyian írják, hogy független nem volt? Miért kellett ilyet választani? Hát ha ez így működne... Nyílván lehet és kell is mérlegelni, hogy milyen lehet egy ilyen kapcsolat. Viszont, ha nekem fontos, kedves valaki akkor azt éreztetem is vele, figyelek rá. 44/F
2020. jún. 20. 05:45
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

"2,5 hónapja vagyunk együtt, ő 4 hónapja van válófélben, a felesége már a szeretőjével él, akkor most miről beszélünk?"

Ez a pasi most lelkileg a legsebezhetőbb, te aki csak 2,5 hónapja vagy az életében, ráadásul éppen nemhogy gyógyítanad a lelkét, hanem még piszkálod is, lehet nem minden nap, de gondolom fel-fel hozod a témát "nem szeretsz már", nem sokaig lesztek együtt. Fogd már fel, hogy te egy pótlék vagy és ki merem mondani, hogy nem szeret téged, hanem még mindig az exét szereti.

2020. jún. 20. 07:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"a felesége már a szeretőjével él,"

Jól sejtem, hogy egy másik férfi miatt válnak, és a feleség már össze is költözött vele? Ő meg gyorsan leakasztott egy csajt, hogy neki is legyen valaki. Valószínűleg csak egy pótlék vagy most neki, akivel vigasztalódik.

2020. jún. 20. 19:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha tudnátok a teljes sztorit, nem vetnétek meg engem ennyire. De elfogadom a véleményeteket. Köszönöm a válaszokat
2020. jún. 21. 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!