Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek a második házassága sokkal jobb?

Figyelt kérdés

Pedig mindenki le akarta beszélni? Nem feltétlen házasság, akár komoly párkapcsolatot is értek.

Mert mindenki azt mondja, hogy ne válts, mert úgyis lapos lesz az is, és önző vagy?

Van gyerek , közös élet, minden.

Van olyan aki egyből talált párt? Vagy olyan, aki a szeretőjét vette el?

2021. ápr. 25. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Általában a férfiaknak sokkal jobb a második házasság. Először is mert dobják a velük egykorú feleségemet és lecserelik egy faiatalra, akiért sokkal jobban odavan akkor merthogy fiatal és persze emlékeznek meg miket panaszkodott az ex és próbálják nem elrontani aztán mert a nők szeretetehes kis lények és minden pasinal van rosszabb úgyhogy egy magát kiszolgáltato lusta férfi és tala valakit mert van olyan no aki orul h legalább nem verik és így tovább. A nők alaigernek a konkurencia nak akkor, ha nem akarsz cseléd lenni majd lesz olyan aki be állja cserébe másért ami fontos neki.
2021. ápr. 25. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
bocsi automatikus hibajavito
2021. ápr. 25. 18:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Jézus 🙄
2021. ápr. 25. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jobb, hanem más.

Hiába választasz másodjára többedjére tapasztaltabban, felkészültebben, mindenre nem tudsz és hát érhetnek másfajta meglepetések mint amiket már el akartál végre kerülni.

2021. ápr. 25. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Nekem sokkal jobb.2 már az ember jobban megválasztja,az elsőt néha hirtelen felindulásból veszi el,vagy megy hozzá.A 2 házasság már általában idősebben ,okosabban köttetik.
2021. ápr. 26. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Én szerető voltam. Mostmár feleség. Évek óta, és boldogan élünk. Férjemet mindenki dícséri, hogy hogy kivirult, megváltozott jó irányba. Persze, mert megyszűnt az exneje rossz hatása. Szóval igen van, hogy a férfi kilép a szar házasságából, és elveszi a szeretőjét. Aki meg konzervatív, ne olvassa válaszom :)
2021. ápr. 27. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:
6 Én köszönöm a válaszodat. Környezetembe is van, akinek első házassága pocsék volt, túl sok időt áldozott be. Második párja lett a nagy Ő. Merőben más házasság
2021. ápr. 27. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!