Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anya kötelezheti 12 éves gyermekét arra, hogy vele menjen és az újdonsült 'apuka' jelölttel külföldre, itt hagyni minden rokont és barátokat, szerelmet?
Egy 36 éves nő, egy 12-13 éves kislánnyal.
Tavaly nyáron össze ismerkedett a munkahelyén egy 33 éves, 2 gyermekes családapával
A férfi 'beleszeretett' és elkezdtek találkozgatni, és ez így ment..
Utána a kislány megtalálta (ez már idén volt) az anyja fogamzás gátlóját, és rákérdezett hogy most mi van.
Az anyja elmondta hogy csak szexuális kapcsolatban vannak a férfivel. De az anyuka beleszeretett a férfibe, és mivel az anyjánál lakik a nő, (nagymama nagypapa kislány anyuka) a 'mama' nagyon megelégelte ezt a szerinte k'rvás viszonyt. Fizetésig, (azaz szeptember első hetéig) hagyja, hogy ott maradjon utána viszont ha kell elzavarja (a nagymama tulajdona a ház, és az anyuka arra alapoz, hogy örököl, de az egész házat a kislány nevére írta a mama a végrendeletben)
És nagyon összevesztek, ilyen abban a kis házban még sosem volt.. Békés család volt.
És a férfi csak kiakarja a felesége szerint használni a nőt, hogy kifizesse az adósságokat, stb..
Azt mondta az anyuka, hogy ha nem is M.o.-n de akkor Angliában együtt fognak ülni, és az biztos hogy ő felesége lesz.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a kislány maradhat a nagymamánál itt M.o.-n mert nagyon szeret ott lenni, és a nagyszülei is nagyon szeretik, vagy muszáj neki az anyjával menni, mert még kiskorú?
És hogy most mondjátok (írjátok) TI miből szűritek le azt, hogy én csak azért haragszom az anyukámra mert külföldre akar vinni?
Én azért haragszom mert akármi bajom volt sosem állt mellettem. Vakbél műtétemnél is nagymamám volt ott velem a kórházban, anyám sosem vitt el sehova, mindent a mamámtól kaptam.
Őszintén szólva, nem tud most érdekelni ki ítél el azért mert nem tisztelem azt a személyt aki világra hozott, mert lehet én vagyok túl maximalista de ez nálam nem elég ahhoz, hogy tiszteljem hisz ahogy megszült abba is hagyta anyai teendőit.
Úgy gondolom egy gyerek soha nem mondana ilyet az anyjára ok nélkül hiszen pont hogy mindennél jobban kéne szeretnie az anyját, beszélni vele lányos dolgokról stb..
Hát nem a nagymamám akarja, hogy ezt gondoljam.
Számomra ő egy senki (anyukám)
Nem tekintem anyának az ilyen embereket.
És az apa jelölt el sem vált, és neki is van 2 fia...Én vagyok megint a gonosz, a szar, a szemétláda amiért nem tisztelek egy olyan nőt, aki nem csinál itthon semmit csak elmegy d'gni? Hát köszönöm szépen.
Elnézést a tőlem nem megszokott kifejezésekért de már nagyon dühös lettem....
En teljesen megertelek, csak az a baj, hogy semmit sem tudsz tenni, mert tul fiatal vagy, de amint lehet, menekulj a r.banctol. Az, hogy o hogy rontja el az eletet, az o dolga, de a tiedet ne tudja tonkre tenni.
Miert baj, hogy a nagymamajat partolja, ha egyszer tole kapott mindent??? Nem az a szulo, aki megszuli es ott hagyja, hanem aki felneveli. Szulni a legtobb ember tud - felelotlenul. Ahhoz nem kell esz, turelem, kitartas, hogy valaki teherbe essen (az mas tema, akinek ez nehez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!