Egy anya 16 és fel éves fiával aludhat-e egy ágyba? És erre kötelezheti-e a mama?
Ismertem ilyen párost.Igaz 3-as volt,mert a nagymama is velük aludt.Az ok a spórolás volt,hogy ne kelljen fűteni csak egy helyiséget.
A mama meghalt,a gyerek sok fiatalkori lázadás és indulat miatt most börtönben van,anyu meg alkoholista lett,mert ezt nem tudta elviselni.
öcsém 18 évesen is alszik néha anyuval...Ha apu nincs otthon együtt tévéznek tesó elalszik,nem fogja azért felébreszteni,mert "menjél,aludj a saját helyeden"
Ez is ilyen félinfos dolog,amiből mindenki arra következtet,h ez beteg...szerintem meg egy normális családban adódhat olyan szitu,h így alakul(mondok betegebbet,én a sógorommal is aludtam már együtt,akkor csalom a férjem vele?)...A "kényszer" az meg megint más...
"Miért, mami puskát szorit a fejükhöz? Ugyanmár, hogyan kényszeritene egy idős nő két fiatalabb embert bármire is??? Kiröhögném, aztán kész."
Nem értem miröl beszél a "kedves"nyilatkozó! Itt egy fiu és egy anyárol van szó.
Én is anyukámmal alszok nyár óta mert akkor meleg volt és a házban egyedül ott lehetett kereszthuzatot csinálni ( meg a nappaliban. Én egyszerűen túl lusta vagyok rendetrakni a szobámban h vissza mehessek az ágyamba. :D
16/L
Kedves Carline !
Természeztesen vannak helyzetek,amikor idölegesen nincs más megoldás az persze más.
Ha az anya kijelenti,hogy semmi képpen ne is akard a külön ágyat ott van probléma.Mert mindenkinek joga van a privát szférához.Ehhez azzal jut az ember,hogy ember és kész,akkor már rendelkezik minden az emberijoggal.
Üdvözlettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!