Egy anya 16 és fel éves fiával aludhat-e egy ágyba? És erre kötelezheti-e a mama?
kedves kérdező!!!!
te vagy ennek a bizonyos 16,5éves fiú édesanyja?
üdvözet egy gyk függő
Ja, én a mama alatt ténleg a mamát értettem (nagyszülő). Ezek szerint anyuka kényszeriti a fiát erre?
És ha ő, akkor ő szorit pisztolyt a fejéhez a gyerekének? Kimegy a szobából, aztán alszik a földön, hanem akar anyukával. Előbb-utóbb majdcsak kap egy ágyat. Szóval anyuka elfenekeli, ha nem alszik vele, vagy mi a szitu? Tényleg nem értem...
Köszönöm a kérdesre adott válazsok nagy mértékben segítettek a kérdés megértésében. Azt nem állitom, hogy jobban érzen magam , de.....
Mégegyszer köszönet a sorokért.
Nevezzük nevén a dolgot elsö lépesben zaklatás.
"Zaklatás az az emberi méltóságot sértő, szexuális vagy egyéb természetű magatartás."
Magyarán kimondva.
Érdemes idézni
Vérfertőzés Btk.szerint
203. § (1) Aki egyenesági rokonával közösül vagy fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be.
(3) Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!