Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy anya 16 és fel éves...

Egy anya 16 és fel éves fiával aludhat-e egy ágyba? És erre kötelezheti-e a mama?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 13:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!!!!

te vagy ennek a bizonyos 16,5éves fiú édesanyja?

üdvözet egy gyk függő

2010. dec. 3. 17:32
 12/20 A kérdező kommentje:
nem ,én egy barátja/ismeröse a családnak és ez nagyon kényes és nehéz kérdés számomra.Hiszen barátomnak tekintettem monstereket, akik zaklatnak valakit,akit kedvelek,szeretek és tisztelek ,mint barátot.Szoval ez van!
2010. dec. 3. 17:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja, én a mama alatt ténleg a mamát értettem (nagyszülő). Ezek szerint anyuka kényszeriti a fiát erre?

És ha ő, akkor ő szorit pisztolyt a fejéhez a gyerekének? Kimegy a szobából, aztán alszik a földön, hanem akar anyukával. Előbb-utóbb majdcsak kap egy ágyat. Szóval anyuka elfenekeli, ha nem alszik vele, vagy mi a szitu? Tényleg nem értem...

2010. dec. 3. 22:05
 14/20 A kérdező kommentje:
Sajnos az anyát nem értem .A fiut egy kicsit talán értem. Adott egy nagyon határozott anya , aki hosszú kitartással, keménységgel állandó fegyelmezéssel az abszolut igazság osztásának hatalmával mindent meghatároz .Ekkor egy felnövekvö gyerek, ha kellöen jogyerek ill.naiv,buta stb. nem akar semmit csak, amit a vadállat, imádott anyaja akar. Ez egy horror!! Nem csodálom , hogy nem érti,régen rossz lenne, ha értené teljes mélyegében. Én is csak kicsit fogytam , fel,de attól is kilel a hideg.
2010. dec. 4. 18:33
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdesre adott válazsok nagy mértékben segítettek a kérdés megértésében. Azt nem állitom, hogy jobban érzen magam , de.....

Mégegyszer köszönet a sorokért.

2010. dec. 5. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Oh my God...ez most komoly vagy vicc?!:O xDSzerintem ez egy kicsit gáz és beteg dolog.
2010. dec. 5. 18:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem vicc.Nem is tudom mit gondoljak és föleg hová soroljam a dolgot.Es mit is jelent ez jogilag. Szoval nagy dilema ez nekem.Mivel a srácot barátomnak tartom és nem akarok neki ártani.Van neki elég baja nélkülm is.
2010. dec. 5. 19:00
 18/20 A kérdező kommentje:

Nevezzük nevén a dolgot elsö lépesben zaklatás.

"Zaklatás az az emberi méltóságot sértő, szexuális vagy egyéb természetű magatartás."

Magyarán kimondva.

2010. dec. 7. 10:11
 19/20 A kérdező kommentje:

Zaklatásrol bövebben

[link]

2010. dec. 7. 10:43
 20/20 A kérdező kommentje:

Érdemes idézni

Vérfertőzés Btk.szerint

203. § (1) Aki egyenesági rokonával közösül vagy fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be.

(3) Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2010. dec. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!