Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem voltam válás párti. Úgy érzem a végsőkig küzdottem. Az utolsó csepp a hopharban is már évek óta megtörtént. Már szinte utálom a férjem. Van egy kis újszülöttünk Meddig húzzam-nyúzzam?
Most nem költözhetek el, ugyanis nincs hova csak külföld.
Szüleim és családom is külföldön vannak.
Itt nagyon kevés a fizu és a munkahelyem megszűnt .
Kapok csedet, gyedet de egy gyerekkel egyedül ha dolgoznék is alig jönnék ki .
Gondoltam várok kicsit amíg nagyobb lesz a baba és nem kell védőoltást sem kapjon , és akkor elkoltoznünk de a megoldást csak külföldben látom.
Szerintetek mikor lépjek?
Éjjel nappal vitatkozunk, túl sok már nekem így
Nagyon akart babát, te .eg szültél neki egyet?:D
Nem akarok paraszt lenni..de ha ez nem kamu kérdés, akkor nagy butaság volt részedről:)
Felelősségteljes, átgondolt gyermekvállalás volt mindkettőtök részéről az egyszer biztos. Ja, nem. Csak a mesékre alapoztatok, most meg pofán csapott a valóság. Na igen, a gyerek sosem old meg egy szar kapcsolatot.Ezt felnőttként illett volna tudni.
A férjem már 30folotti jóval.
Én is akartam babát habár nem pont most.
Sietettetett.
Volt jó és kedves is velem habár sokszor kiakasztott de megbocsájtottam mert kérte es úgy tűnt változtatni akar.
Gondoltam minden rendbe jot tesz a baba isba kapcsolatnak.
Megszületett de nemtörődöm üzemmódba váltott.
Jó, tudom hogy számíthattam erre.
De már több éve együtt vagyunk és volt jó is,de a baba után rosszabb.
A kérdésem most váljak vagy később kb.mikor érdemes egy babával?
Tudom hogy most nagyon le fogtok pontozni....
Én ottahgynám a gyereket apukának, és lelépnék. Annyira akarta, tessék, ott van. Lehet babázni. Egyik délelőtt összeraknék egy táskába néhány napi cuccot, és éjjel mikor alszik, lelépnék. Oldja meg, ahogy akarja.
18as lehet én is így gondolkodnek ha nem lenne babám. Mióta megszületett rájöttem hogy van olyan szeretet amilyenről sosem tudtam hogy létezik.
Nem tudnám sohasem megtenni ezt az egyet, érte az utolsó csepp véremig harcolnék.
Köszi amúgy a kommentet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!