Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem voltam válás párti. Úgy érzem a végsőkig küzdottem. Az utolsó csepp a hopharban is már évek óta megtörtént. Már szinte utálom a férjem. Van egy kis újszülöttünk Meddig húzzam-nyúzzam?
Most nem költözhetek el, ugyanis nincs hova csak külföld.
Szüleim és családom is külföldön vannak.
Itt nagyon kevés a fizu és a munkahelyem megszűnt .
Kapok csedet, gyedet de egy gyerekkel egyedül ha dolgoznék is alig jönnék ki .
Gondoltam várok kicsit amíg nagyobb lesz a baba és nem kell védőoltást sem kapjon , és akkor elkoltoznünk de a megoldást csak külföldben látom.
Szerintetek mikor lépjek?
Éjjel nappal vitatkozunk, túl sok már nekem így
Évek óta fos az egész, de azért még kellett a "kis újszülött", miközben amúgy is teljesen kiszolgáltatott voltál...
Komolyan erre már nem lehet mit mondani.
XDDDD
Hihetetlen ez a sok idióta nő..
N
Évekkel ezelőtt kellett volna lépni, kb az utolsó cseppnél, de inkább hamarabb.
Nem szaporodni kellett volna egy rossz kapcsolatba a semmire.
Egyébként most is léphetsz. Amennyit tudsz félreteszel, vállalsz otthoni munkát, ha tudsz. Elválsz, a gyereket bölcsibe adod és nézel normális állást. De a lehető leghamarabb lépned kell, mielőtt véletlenül egy második gyerek életét is előre tönkreteszitek.
Okés, tehát volt hogy korábban is kiakasztott de utánna megbánta és jobb lett!!!
Nagyon akart babát és erről álmodott sokat még milyen jó lesz stb.
Megszületett a baba és most újra nemtörődöm lett.
A babát szereti de alig van ithon és ha ithon van fáradt stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!