Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Menni fog egyedül is? Nyugtass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menni fog egyedül is? Nyugtassatok meg.

Figyelt kérdés
Ha 1,5 évig egyedül csinálnál mindent a gyerek körül, de mindent!! Mert apuka alsokaig dolgozik, segítség nincs, de ha bölcsis lenne ő nem ér rá se hozni se vinni, se ha beteg otthon lenni. Mert ő a munkájából nem ad le. Esténként MAX 10 percet van vele, aztán köszöni szépen ő pihen... És amikor szólnál hogy csak vasárnap legyen otthon bár, és segítsen mert neked is jár a pihenés, az a válasz, hogy nem nagy dolog az a 1 óra takarítás, és utána egész nap dogles, amíg ő húzza az igát.... Magyarul a te munkád, a gyerek, és a háztartás dogles. És még ő akart 2 gyereket, és a bölcsi az egy rossz dolog oda nem szabad betenni... És csodálkozik, hogy beadtam a választ, inkább megoldom egyedül ezutan is, valahogy lesz. Talan meg lesz szabadidő is.O most rendületlenül gyűjt, hogy ne alberletbe legyünk, de mondtam nem ilyen áron kell. Hogy soha nincs itthon.De én ne dolgozzak mert ő nem fog a gyerekre tudni vigyázni ha beteg.
2021. ápr. 18. 10:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Dehogynem, teljesen. 15 éve vagyunk együtt. Lettek neki jó barátok azóta, akik szerint asszony dolga, azoknak robot a feleseg, semmit nem kell csinálnunk. De majd akkor ők főznek rá, én nem leszek olyan nő mint azok. Sajnos ismerem őket, és ott tényleg mindent a no csinál, 4 gyerek mellett, a férjenek egy szót nem mer szólni vissza a nő.
2021. ápr. 18. 18:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Sajnos egyedül sem lesz könnyebb mert minden a te dolgod. De nyugodtabb leszel ez is valami.
2021. ápr. 18. 18:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Én egy dolgon gondolkoztam, amire azért jó, ha te is gondolsz: nagy eséllyel nagyon sokat lesz beteg a kicsi onnan kezdve, hogy közösségbe kerül. Fel lesztek arra készülve a barátnőddel, hogy átlag havonta 1-2 hetet gyerekápolási táppénzen leszel és ezt nem túl sok munkahely fogja tolerálni? Az én gyerekem már 7 éves, de havi egyszer átlagban még mindig beteg. Ha van egy betonbiztos helyed, ahonnan eljöttél szülni, akkor nagy eséllyel emiatt nem fognak kirúgni, de ha most kezdesz új helyen, hát...én emiatt az egy miatt nem mernék kilépni. Igaz, hogy a férjed nem fog a gyerekre vigyázni, ha majd munkába állsz, de a keresete mégis ott lesz, ha nem találnál emiatt munkát. Ugyanezt a barátnődtől nyilván nem várhatod el.

De nem akarlak lebeszélni, csak nagyon gondold át, van-e olyan munkalehetőség kilátásban, ahol eltűrik a rendszeres betegszabadságot.

2021. ápr. 18. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!