Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menni fog egyedül is? Nyugtassatok meg.
Figyelt kérdés
Ha 1,5 évig egyedül csinálnál mindent a gyerek körül, de mindent!! Mert apuka alsokaig dolgozik, segítség nincs, de ha bölcsis lenne ő nem ér rá se hozni se vinni, se ha beteg otthon lenni. Mert ő a munkájából nem ad le. Esténként MAX 10 percet van vele, aztán köszöni szépen ő pihen... És amikor szólnál hogy csak vasárnap legyen otthon bár, és segítsen mert neked is jár a pihenés, az a válasz, hogy nem nagy dolog az a 1 óra takarítás, és utána egész nap dogles, amíg ő húzza az igát.... Magyarul a te munkád, a gyerek, és a háztartás dogles. És még ő akart 2 gyereket, és a bölcsi az egy rossz dolog oda nem szabad betenni... És csodálkozik, hogy beadtam a választ, inkább megoldom egyedül ezutan is, valahogy lesz. Talan meg lesz szabadidő is.O most rendületlenül gyűjt, hogy ne alberletbe legyünk, de mondtam nem ilyen áron kell. Hogy soha nincs itthon.De én ne dolgozzak mert ő nem fog a gyerekre tudni vigyázni ha beteg.2021. ápr. 18. 10:15
11/23 A kérdező kommentje:
Muszáj meglepnem, nem bírom már idegekkel, és ez a gyereknek sem jó. Meg jó hogy volt ennyi eszem és fizettem bár a fundamentat, mert a válással semmit nem kapok... Az autó is az apja néven van, így abból se semmit.Jo esetben ha 20.000 Ft fog dobni a gyerekre
2021. ápr. 18. 12:21
13/23 anonim válasza:
Ha a barátnődnek is van gyereke, akkor szerintem nem lesz gond, tök jól össze tudtok majd fogni. A gyerekek tényleg jobban elvannak, ha van gyerektársaság. Lehettek egymás bébiszitterei, így még pasizni is sokkal könnyebb lesz.
14/23 anonim válasza:
Az én férjem ugyanilyen. 11 éves a gyerek, jövő héten költözök. Most esett le neki. De el kell mennem, mert testileg lelkileg rámentem erre a házasságra.
15/23 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy házasság alatt vagyonközösség van, tehát hiába van a nevén a kocsi, ha azt az esküvő után vette, akkor annak a fele a tiéd. A gyerektartást meg ne hagyd annyiban, majd a bíróság megítéli, hogy mennyit kell fizetnie.
16/23 A kérdező kommentje:
Csak egy példa miért megyek el, ma is mondtam neki, hogy bár vasárnap itthon kéne lenni kicsit, a gyerekkel.Mert emiatt sikaltam be, hogy csak én mindennap... Válasz ő nem fog a házba ülni nézni a falat, és hogy b@dos krva.... Neki a gyerekkel foglalkozás házban ülés... És rám csapta a telefont és viszlát. Megint rám maradt a gyerek, mert neki mindig valami dolga van, csak itthon ne keljen semmit csinálni.
2021. ápr. 18. 16:02
17/23 A kérdező kommentje:
90 napból 90 csak én vagyok a gyerekkel, ha itthon van is alszik, vagy telonyomkodas. A héten már elcuccolunk. Legalább kicsit megnyugszom mert, teljesen kikeszitett már. Pasi nem kell egy jó darabig biztos, csak nyugalom.
2021. ápr. 18. 16:07
18/23 anonim válasza:
Szerintem jól teszed. Biztos vagyok benne, hogy menni fog. Csak legyen állásod!
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ennél a helyzetnel minden jobb.
2021. ápr. 18. 16:20
20/23 anonim válasza:
Tudom, sokan felteszik hasonló kérdéseknél ezt a kérdést, de engem is érdekelne. Tényleg hogy a fenébe lehet ilyen embernek szülni? Gyerekvállalás előtt azért csak meg kellene ismerni a másikat. És nem hiszem el, hogy gyerek előtt másképp viselkedett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!