Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Menni fog egyedül is? Nyugtass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menni fog egyedül is? Nyugtassatok meg.

Figyelt kérdés
Ha 1,5 évig egyedül csinálnál mindent a gyerek körül, de mindent!! Mert apuka alsokaig dolgozik, segítség nincs, de ha bölcsis lenne ő nem ér rá se hozni se vinni, se ha beteg otthon lenni. Mert ő a munkájából nem ad le. Esténként MAX 10 percet van vele, aztán köszöni szépen ő pihen... És amikor szólnál hogy csak vasárnap legyen otthon bár, és segítsen mert neked is jár a pihenés, az a válasz, hogy nem nagy dolog az a 1 óra takarítás, és utána egész nap dogles, amíg ő húzza az igát.... Magyarul a te munkád, a gyerek, és a háztartás dogles. És még ő akart 2 gyereket, és a bölcsi az egy rossz dolog oda nem szabad betenni... És csodálkozik, hogy beadtam a választ, inkább megoldom egyedül ezutan is, valahogy lesz. Talan meg lesz szabadidő is.O most rendületlenül gyűjt, hogy ne alberletbe legyünk, de mondtam nem ilyen áron kell. Hogy soha nincs itthon.De én ne dolgozzak mert ő nem fog a gyerekre tudni vigyázni ha beteg.
2021. ápr. 18. 10:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Te is jól beválasztottál.

Igen, menni fog egyedül is. Sőt, könnyebb lesz. Egy gyerekkel kevesebb lesz a nyakadban. Minden a te hozzáállásodon múlik, hogy tényleg akarod vagy csak álmodozol.

2021. ápr. 18. 10:19
 2/23 A kérdező kommentje:
Már néztem neki bölcsit, meg a munka dolgot kell megoldanom, hiyg tudjam vinni hozni, a barátnőm befogad amíg nem leszünk anyagilag úgy, hogy tudjak lakást kivenni.
2021. ápr. 18. 10:22
 3/23 anonim ***** válasza:
81%

En nem mennék bnőhöz.csak.megromlana vele a kapcsolat.

A párom mellett gyujtenek.

2021. ápr. 18. 10:41
 4/23 A kérdező kommentje:
De már nem bírom elviselni, barátnőm egyedül lakik és ő ajánlotta fel,hogy segít mindenben.
2021. ápr. 18. 10:43
 5/23 anonim ***** válasza:
56%

..persze

Aztan a bnonek lesz hol ez a baja hol az. Egy gyerek nem olyan mint egy befogadott macska..csak ezt ő nem tudja még.

En nem tenném kockara a bnőmmel a kapcsolatom..

2021. ápr. 18. 10:57
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsot, mi ezt megoldjuk.
2021. ápr. 18. 11:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid nincsenek? Mert ha ők már nyugdíjasok akkor pl tudnak segíteni a gyerek körül
2021. ápr. 18. 11:20
 8/23 A kérdező kommentje:
Nincsenek sajnos... Az ő szülei alkoholisták, így az sem lenne pálya.
2021. ápr. 18. 11:32
 9/23 anonim ***** válasza:

Én válnék, de sokkal könnyebb nem lesz. A gyerek így is mindig a te dolgod lesz, csak még dolgozni is kell. A férjed fizetésével kevesebb lesz. És több szabadidőd se igen lesz, mert ha így sem tölt időt a gyerekkel, hogy együtt éltek, akkor én nem számítanék rá, hogy elviszi, meg látogatja majd.

Barátnőhöz nem költöznék. Minél nagyobb egy gyerek, annál többe kerül, és mindig van valami váratlan, meg ami kell. Ha úgy gondolod, hogy X összeget fogsz tudni félretenni azt oszd el kettővel vagy hárommal, az lesz a reális. Nem biztos, hogy annyi idő alatt összegyűlik annyi pénz, mint most gondolod, és kellemetlen azt hallgatni, hogy mikor mentek már. Arról nem is beszélve, hogy ha a barátnőd most szereti a gyerekedet, nem biztos hogy együtt lakva is szeretni fogja, de te tudod.

Nemrég váltam, két picivel vagyok egyedül, a nagy is még csak 2,5 éves. Nagyon nehéz egyedül, főleg lelkileg. Ha adhatok egy tanácsot, válással kapcsolatos dolgokban soha ne dönts haragból, annak sosincs jó vége.

2021. ápr. 18. 12:02
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem haragbol döntök, már rég érik ez... Nem vagyok boldog, csak tulelek mellette. Van egy fundamentat fizetve, ha minden kötél szakad akkor kiveszem azt és abból egy darabig el leszünk. A barátnőm erőlteti, hiyg menjünk oda én is mkndotam neki ezt, hogy nem akarom hogy emiatt a barátság galyra menjen. De mivel ő sí elvalt, van neki is egy gyereke,tudja hogy milyen ez... Szerinte ketten jobban megoldjuk majd, a két gyereket és o sem lesz egyedül.
2021. ápr. 18. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!