Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menni fog egyedül is? Nyugtassatok meg.
Te is jól beválasztottál.
Igen, menni fog egyedül is. Sőt, könnyebb lesz. Egy gyerekkel kevesebb lesz a nyakadban. Minden a te hozzáállásodon múlik, hogy tényleg akarod vagy csak álmodozol.
En nem mennék bnőhöz.csak.megromlana vele a kapcsolat.
A párom mellett gyujtenek.
..persze
Aztan a bnonek lesz hol ez a baja hol az. Egy gyerek nem olyan mint egy befogadott macska..csak ezt ő nem tudja még.
En nem tenném kockara a bnőmmel a kapcsolatom..
Én válnék, de sokkal könnyebb nem lesz. A gyerek így is mindig a te dolgod lesz, csak még dolgozni is kell. A férjed fizetésével kevesebb lesz. És több szabadidőd se igen lesz, mert ha így sem tölt időt a gyerekkel, hogy együtt éltek, akkor én nem számítanék rá, hogy elviszi, meg látogatja majd.
Barátnőhöz nem költöznék. Minél nagyobb egy gyerek, annál többe kerül, és mindig van valami váratlan, meg ami kell. Ha úgy gondolod, hogy X összeget fogsz tudni félretenni azt oszd el kettővel vagy hárommal, az lesz a reális. Nem biztos, hogy annyi idő alatt összegyűlik annyi pénz, mint most gondolod, és kellemetlen azt hallgatni, hogy mikor mentek már. Arról nem is beszélve, hogy ha a barátnőd most szereti a gyerekedet, nem biztos hogy együtt lakva is szeretni fogja, de te tudod.
Nemrég váltam, két picivel vagyok egyedül, a nagy is még csak 2,5 éves. Nagyon nehéz egyedül, főleg lelkileg. Ha adhatok egy tanácsot, válással kapcsolatos dolgokban soha ne dönts haragból, annak sosincs jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!