Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek, mit tudunk ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
A szüleimnek nagyon rossz a házassága, és havonta legalább egyszer felmerül, hogy elválnak. Öcsém lógatja a lábát, nem szeret tanulni, most azt találta ki, hogy dolgozik és csak heti 2 napos tanfolyamot végez el, sose dolgozott még azelőtt, itthon játssza a főnököt. Apám legalább a dupláját keresi anyu fizetésének, én 2006. óta dolgozom suli mellett, nemrég lettem munkanélküli sajnos, de szeptemberben államvizsgázok. Most megint balhé van, válás téma ismét előjött, és apám kéri, hogy anyu fizessen neki x milliót. Anyu biztos nem tudja neki azt kifizetni.2010. aug. 21. 12:27
11/11 A kérdező kommentje:
Nem ház, csak egy 9. emeleti panel lyuk. Apám pénzt kér, költözni nem akar. Köszönöm mindenkinek, ha arra kerül a sor, igaz, jogilag már nagykorúként nem vagyok érintett, de mégis érintettek vagyunk tesómmal annyiban, hogy sajnos nem vagyunk anyagilag függetlenek a szüleinktől, így mégiscsak érintettek vagyunk, hiszen ha vagyonmegosztás, akkor a mi fejünk felől is eladják a lakást.
2010. aug. 25. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!