Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki válásba tapasztalt tudna segiteni?
Figyelt kérdés
1éve vagyunk házasok a férjemel és van nekünk egy közös 10honapos kisfiunk.Sajnos a kapcsolatunk nagyon elromlot. Eleinte a szüleinél laktunk akik napi szinten utazgatni kellett velük ide oda plusz a sogornoje gyerekére vigyáznom főzni mosni takaritani (9honaposam is) vettünk is egy lakás azota a helyzet se változott ugyan ide hozzák anyosom sogornojenek a gyerekeit megkérdezésem nélkül beleszolalom nincs ha pedig lenne mindenki nekem állna. Férjem se tesz ellen semmit. Családomtol szinte tiltva vagyok havi szinten 2x ha eltudok menni hozzajuk a kisfiammal. A férjem családja a szent ő miattuk már jopárszor elis zavart a fiam nélkül de ugyebár én azt nem hagytam.. fenyeget hogy én mehetek de a kisfiut nem vihetem sehova. Már most ott tartunk hogy kezet emel rám volt hogy megis ütöt (fejbe) trágár szavakat mond ès emlegeti magát hogy mit csináljak vele.(sajnos a a házat csokra vettük) amit már bánok mint a kutya azt hittem külön megyünk sokal jobb lesz a helyzet de nem. Én elszeretnék vállni nem szeretnék egy háztartásba élni vele. (Gyerekel napi szinten ha 10percet foglalkozik) inkabb elmegy a szuleihez. Csak félek hogy a kisfiut neki itéli a birosag amit nem akarok mert nagyon jol tudom milyem korulmenyek kozt elnek a szűlei mert ugyse ő nevelné (hitel hitel hátán) én meg a kisfiam az én szüleimhez mennénk.Csak ugy megbeszélés alapjan nem fog engedni elmenni mert mondta a gyereket nem vihetem el ha pedig elviszem akkor meg megver. Mi a tehendö ilyenkor? Nem akarok rendorsegi ugyet csak szepen alvallni ugyhogy a kisfiam velem maradjon. Kèrlek segitsetek
Fontosabb holmikat összepakolnám,amit egy családtagod elvisz a szülőkhöz
Hazamennék látogatóba,aztán felhívnám hogy karanténba kerültünk.
10 nap alatt meg átgondolod hogy mit hogy oldanál meg ha otthon közben pár holmit még elhozatsz vele.
Aztán elmondod hogy döntöttél.
2021. ápr. 7. 21:11
2/14 Savlekotő válasza:
Első ez nem ilyen egyszerú hogy csak fogja és megy egy ilyet nem lehet csak úgy elhagyni ha már üti is.. Csak a gyereket sajnálom,miért kellett ebbe vállalnod?10 hós gondolom előtte se volt cukormáz a csávó meg a háttér,család segítő,feljelentés lát lelet,könyörgöm jelezd valakinek,meg várod mig a 10 hós babádat is leüti..
NANE segélyvonal
Nők és gyerekek elleni erőszak áldozatainak és segítőiknek
+36 80 505 101
70F
2021. ápr. 7. 21:21
3/14 Savlekotő válasza:
Pedig rendőrségi ügy lesz ha halálra ver előbb utóbb.. :(
70F
2021. ápr. 7. 21:23
4/14 anonim válasza:
Talán igazad van második.
Én mégis inkább azt javaslom hogy ha van egy biztos családi háttér ,sokkal többet ér, mint egy segítő szervezet.
Azért ha bármi gond van és erőszakosan viselkedne a férje legalább van aki mellé álljon és megvédje, tanúsítsa mi történt.
Gondolod hogy egy nane majd beül az ablak alá mint egy kommandós brigád és közbelép ha baj van?
Első a biztonság.és az nem az otthonában van,de nem is idegenek között egy átmeneti szálláson.
2021. ápr. 7. 21:26
5/14 A kérdező kommentje:
Kisfiut tudom soha nem ütné meg. Èn csak elakarok vallni töle minél hamarabb és a kisfiu velem maradjon. Csak az a baj hogy az ő családja se ő nem engedné hogy magamal vigyem. Mondtam neki elakarok vallni mondta jo de a fiut nem viheted magadal. Mondtam neki birosag donti el kinél lesz a kisfiú. Nevelni nem tudna. Helyt all mert dolgozik csak a családja miatt van a vita állando ő hozzajuk huzodik magyaran en meg legyek a talpnyalo ahogy ok futyulnek en ugy ugraljak. Az en csaladomhoz egyikojuk se ragaszkodik csak lenézik. Bele fáradtam en a családomat nem fogom o miatta eldobni.
2021. ápr. 7. 21:44
6/14 Savlekotő válasza:
Kisfiut tudom soha nem ütné meg.. Téged se ütne meg soha gondolom ezt is hangoztatta anno meg a cukormázt most meg üt elzár talpát kell nyalni,miért nem védekeztél de komolyan v ezt se engedte.. Nincs több kérdésem.. Már rég el kellett volna válnod tőle az első fejbe ütésnél mert csak rosszabb lesz..
2021. ápr. 7. 21:46
7/14 anonim válasza:
Kicsi az esély hogy neki ítéljék,ez miatt én nem aggódnék.
2021. ápr. 7. 21:47
8/14 anonim válasza:
" Csak az a baj hogy az ő családja se ő nem engedné hogy magamal vigyem. "
A családjának semmi köze hozzá. Mellesleg a sógornő gyerekét sem képesek ellátni. Ő nyilván nem fogja gondozni a kicsit, ideje sincs rá. A helyedben pakolnék és mennék. Beadnám a vállást. Pereskedjen a gyerekért ha akar, bár erősen kétlem, hiszen a sógornő gyerekét is hozzád cipelték.
2021. ápr. 7. 21:51
9/14 Savlekotő válasza:
Te itt cselédnek bokszzsáknak kelettél gyanakszom.. Kérj segítséget még holnap a baba érdekében. :(
2021. ápr. 7. 21:53
10/14 anonim válasza:
Összepakolsz, elköltözöl gyerekkel. Beadod a vàlopert, ha fenyeget azonnal hívd a rendőrsèget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!