Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fura kérdés, de tapasztalatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura kérdés, de tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Valaki segitene?

Figyelt kérdés

jóba vagyok egy lánnyal, csak barátok vagyunk és azok is maradunk. ma átjött hozzám, csókolóztunk (nem először), feküdtem az ágyon és rám ült. gyorsabban vette a levegőt, még jobban csókolt. ilyenkor felizgul? mert elég hosszasan csókolóztunk.:D

tudom, hogy hülye kérdés, de tényleg tapasztalatlan vagyok.. mind a ketten 16 évesek vagyunk, neki már volt párja, de nekem nem..

2014. jún. 24. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
nyomulj rá
2014. jún. 24. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Vesd be magad, tuti kíván a csaj :D
2014. jún. 24. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Basszus, ne legyél ennyire szerencsétlen, dugni akarna...
2014. jún. 24. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
igen és többet akarna
2014. jún. 24. 17:33
 5/5 anonim válasza:
dugd meg :D
2014. jún. 24. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!