Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg, hogy váljunk el?
Ahogy én látom, itt sem neked, sem a feleségednek nincs egy szikrányi önbecsülése sem. Külső erők ebből nem fognak kirángatni.
Hiába kéred ki magadnak sértetten mindenki válaszát, egész egyszerűen igazuk van. Tényleg érthetetlen az, akit felnőtt férfi létére meg tudnak győzni a szülei a házasságról, a téves elképzelései a gyerekvállalásról és a nem szeretett felesége sírása arról, hogy maradjatok összeláncolva. Nem a körülmények áldozata vagy.
De ha már így alakult, mit tehetnél azon kívül, hogy végre összeszeded magad, veszel egy nagy levegőt és tényként közlöd a feleségeddel, hogy te befejezettnek tekinted a házasságot, elindítod a folyamatot és megpróbálsz innentől felelős döntéseket hozni?
41
És mi van ha még tudtak győzni? Igen, mindenhonnan (baráti körből is) az a visszajelzés jött hogy jó lesz ha elveszem. És mélyponton voltam, én is ezt láttam csak kiútnak.
42
Nem, mondtam hogy ő hogy áll hozzá a témához. Szerinte olyan érzelmi válságban vagyok mint egy szülés utáni depresszió, pedig nem, mert 5 éve ezt érzem.
☝️Anyámba már nem megyek. 24 éve halott.
Igen, valóban rossz érzés, amikor fényt gyújtanak a sötétségben, hogy az egész helyzetet te magad idézted elő, és most másoktól várod a buksisimit, megoldást érte.
45
De, kedves rá lehet. Egy olyan embert aki már az öngyilkosságot fontolgatja egy szakítás után, rá lehet.
46
Akkor én fogok lépni.
Egy vàláshoz nem kell a másik győzködése. A válások többsége az egyik fél döntése alapján zajlik. Nem kell a másik fél véleménye hozzá. A bíróság elválaszt akkor is, ha ő nem akarja. Szívesen.
Itt inkább azt látom, hogy te szabotálod az egész folyamat elindulását, mert gyáván, döntésképtelenül vársz a beleegyezésére. Na ezt várhatod még jó sokáig.
48: köszönjük, a kérdést hamarosan töröljük mivel egyértelműen kitaláció.
szépen beszélsz, ezzel csókolod a gyereked?
"Nulla vagy Anyáddal együtt, hogy jössz te ahhoz hogy minősíts? Ki a tököm vagy te? Hol érted te azt el az életben, amit én? Szarházi."
Te egy rettenetesen instabil, rozzant ember vagy, épeszű bíró soha nem ítélne neked gyereket az anyjával szemben, pláne nem a bevett magyar joggyakorlattal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!