Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg, hogy váljunk el?
11
Nem, én ilyet nem írtam. De a gyermekem szívesen nevelném, ha arról lenne szó.
14
Nem. Gyermekkorától ismertem, az apja gyakorlatilag a legjobb barátom és második apám. A szüleim és ők nagyon szerették volna a házasságot, ezért belementem akkor, mert azt hittem, megszeretem majd én is őt (a családunkban volt ilyenre példa).
Eléggé félreérted a dolgokat és vádaskodsz. Én nem szeretem őt és nem tudok vele együtt élni. Ennyi. Évek óta él akarok válni, még gyerekünk sem volt amikor már mondtam neki hogy váljunk el és hagyjuk az egészet.
Nyilván rossz döntés volt anno hogy elvettem, de nem akarom így leélni az életem.
Miért érzem úgy, hogy a kiscsajnak imponált, hogy egy idősebb fazonnal legyen, akinek már ingatlanjai vannak, és gondolom jól áll anyagilag. Neked meg jót tett az egódnak, hogy tíz évvel fiatalabb csajt döngetsz. Csak a szexuális vonzerejét nézted, az olyan dolgok, mint a munka hiánya nem zavart.
Hát igen, az árát most megfizeted...
"Évek óta él akarok válni, még gyerekünk sem volt amikor már mondtam neki hogy váljunk el és hagyjuk az egészet."
De azért még összehoztál vele egy gyereket. Erre most mit lehet írni? 🤷♀️Fasza fiam kettes.
16
Nem,nem tett jót. Engem ő sosem érdekelt. Sőt.
Nem is vonzódom hozzá.
"munka hiánya nem zavart"
Én vállaltam hogy az én jövedelmemből éljünk, mert gondoltam ha több időt töltök vele, megszeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!