Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom mit léphetnék ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit léphetnék ebben a szituációban ? Hogyan tovább ?? Többi lent!

Figyelt kérdés

23 vagyok és egy 3éves kapcsolatból született egy kis gyermekem. Aki mostanra lasacskán 2éves lessz.

Sajnos a volt párommal külön mentünk és mostanra már nem menthető a kapcsolatunk.

Viszont többet érzek iránta mint kellene sajna. Ő volt a hibás de ő szakitott velem. Azt mondta nem férek bele az életébe. Nem érez irántam semmit, elmúltunk ennyi idő után. Ami érdekes, mivel elsőnek én szakitottam mert megcsalt. Azzal a személyel akivel félre ment nem jött össze és vissza könyörögte magát az életembe. Én a gyerek véget és hogy vonzódtam hozzá talán még mindig szerettem igy vissza fogadtam. Megbántam ! De nagyon megbántam!Hiszen ő elérte a célját és rám unt teljesen.

Szóval később lessz pót apuka és abba az életben én már nem fogok bele férfi mint édesapa max heti 1-2alkalommal majd velem aludhat a gyerek.

De azt is majd ha óvodás lessz. (Ezt ő közölte velem.)

Sokszor gondolkodtam hogy megvan az anyagi helyzet is és ebből adodóan elkezdhetnék egy új életet egy új városban. Ahol nem futnék össze a fiammal és az anyjával.És nem tudnám mi van velük. Ahol bizony idegen a környezet és az emberek is számomra. Cserébe lenne nekem is idővel párom és családom.

Persze annyi tart vissza hogy kimondottan szeretem a fiamat még ha őt nem érdeklem és nem kötödik hozzám abban az esetben is hiányozna és mivel még is csak a fiam. Szerintettek kezdjek egy ujat és legyek boldog mással máshol ? Vagy hogyan tovább ??

Annyi le maradt hogy a kisgyermek nincs a nevemen. És nem engedik hogy rajta legyen.

De eddig eltartottam anyagilag őt.

Nem volt gond és ezek után sem lenne hiszen küldenék minden hónapban egy adott összeget postán.

Sajnos komoly az ügy eléggé!

A válaszokat köszönöm mindenkinek !

2021. febr. 27. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A nevedre veszed a gyereket és kész. A bíróságon tudod intézni, apasági perrel
2021. febr. 27. 22:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Minek vennéd a nevedre ha nem is akarják hogy közöd legyen hozzá? Lépj le aztán kész
2021. márc. 2. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!