Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ütött meg? Ekkora volt a bűnöm?
Férjem hazudott rólam a kolléganőjenek. Azt mondta neki, hogy én elköltöztem tőle. Ismerem én is a nőt, messengeren kérdezte tőlem, hogy miért hagytam el. Én vissza írtam, hogy nem hagytam el, együtt vagyunk.
Férjem hazajött, többször megütött, utána könyörgött, hogy írjam meg a nőnek, hogy én vagyok a hazug.
Kénytelen voltam, féltem tőle.
Másnap reggel össze szedtem a cuccaimat és a gyerekekkel tényleg elköltöztem.
Ő azóta is tartja a kapcsolatot a nővel és annak a barátjával. Ráadásul messengeren megírta a nőnek, hogy elmebeteg vagyok.
Azóta pszichológushoz járok.
Milyen mentális betegségre utal ez nála?
Ez sima tudatos bántalmazas volt. Nem mentalis betegség hanem aljas volt.
A nővel kavarni akar vagy másikkal es teher voltál már neki.
Én mondjuk elmentem volna rendőrségre látleletért.
Utólag meg felhívtam volna a nőt, hogy lehetséges, hogy tanukra lesz szükségem, kérnéd majd tőle, hogy amennyiben úgy alakul jöjjön el arról tanúskodni, hogy a férjed mit mondott neki és milyen előnyökkel járt volna, hogyha abban a tudatban marad, hogy nem éltek együtt, mert megvert, hogy ezt megírd neki.
A nő azóta is a barátja. Vagy nem tudom kije..
Minden láthatáson a képembe vágja, hogy ott volt nála a nő és a barátja, meg együtt járnak vásárolni.
Mikor együtt dolgoztak, többször elhordta a nőt is minden k.nak, meg szutyoknak. Azt gondolta, hogy a nő szerelmes belé, de hozzá tette ha mégsem akkor kivégzi. Szóval én nem értem, hogy mi baja van.
Már nem élünk együtt, ezt leírtam. Csak nem értem még mindig, hogy fordult ki így önmagából.
Nem volt ő ilyen vadállat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!