Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tanácsoltok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Elváltam 9 éve, van egy közös gyerekünk, aki már kamasz.

A volt férjemmel sok vita volt, én is sokat tévedtem, fiatal voltam, érzékeny és nem tudtam kezelni a kihívásokat a kapcsolatban.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a volt férjem eléggé szekáns fajta, nagyon rendmániás, a ház úgy kell kinézzen, mintha nem lakna ott senki, egy porszem sem lehet soha, folyton takarítani akar, nem mehettünk ki sétálni, amig egy csésze volt a kagylóban mosatlan. Én is rendmániás vagyok, de nem önkinzóan mint ő.

Általában mindig rágta magát valamin, mindig feszült volt, nem tudott lazítani, vagy csak ritkán, pedig mindenünk megvolt. Nem sokat nevettünk.

Én fiatalabb vagyok mint ő, tizenöt évvel, lehet emiatt is, nagyon féltékeny volt.

Vitáink során azzal fenyegett, hogy kirak a házból, amitől féltem. Azóta félek a hontalanságtól, félelmeim azóta sem győztem le.

Próbálom hinni, hogy én hoztam ki biztos a sodrából, én sem vagyok hibátlan, makacs voltam sokszor.

Becsülettel neveltem es szeretettel a gyerekünket, aki most féléve úgy döntött, hogy az apjához költözik. Azt hittem múló hangulat, de azóta sem jött vissza. Nagyon hiányzik!

Szinte alig látom.

Emiatt most már kibékülnék az apjával.

Más megoldást nem látok.

Vajon jó ötlet ?

Mégiscsak a gyerekem apja, volna értelme kibékülni, lehet a régi viták már nem merülnének fel

2021. febr. 20. 19:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó pont, 8 as, igen, a hónom alá szeretném vágni mint kiskorában !
2021. febr. 20. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nekem még csak 7 éves, de el se tudom képzelni, milyen lesz, amikor már nem engedi, hogy vigyázzak rá. De nem szabad őket kalitkába zárni. Hagy repüljenek.:)
2021. febr. 20. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Hú, ez elég bizar! A gyereked már kamasz. Pár év és kirepül. Akkor majd elköltözöl a férjedtől újra? Vagy odakötözöd a gyereket, és nem mehet sehova halálodig? Szerintem neked nem a gyereked hiányzik, hanem az zavar, hogy egyedül vagy. A gyereked nem a tulajdonod. Amúgy is elköltözött volna, csak pár évvel előbbre hozta. Az apja se tárgy. Mit akarnál te ott, ha ő már lezárta, nem szeret? Neki nem is érdeke, hogy odaköltözz, úgy, mint neked.

Milyen házból rak ki? Ezt nem értettem. Ahol a fiaddal laktál, és még most is laksz? Ettől félsz inkább?

Tiszta zavar, amit írsz. Szerintem inkább építsd fel a saját életed, ami egyébként is várna rád, ha a gyerek felnő. A kapcsolatod meg a fiaddal hozd rendbe, ne az apjával, és hagyd neki nyitva az ajtót, hogy visszamehessen, ha akar.

2021. febr. 20. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
De honnan tudod hogy a férjed egyátalan belemenne hogy visszamenj?
2021. febr. 20. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy a férj belemenne-e, mert teljesen rossz az ötlet, ha belemegy, ha nem. Ha felteszed ezt a kérdést, azzal azt suggalod, hogy “csak” az a gond, hogy a férj nem menne bele, ami nem igaz.
2021. febr. 21. 00:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az zavar, hogy egyedül vagy. A gyereked jó eséllyel vissza fog jönni, ha tényleg ilyen az apja, adj nekik időt és egymás idegeire mennek. Viszont nemsokára amúgy kirepül (ha életképesre nevelted), szóval nem jó az elgondolás. Találd meg újra és ne csak az anyaságban mérd magad.
2021. febr. 21. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!