Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahely elvesztése esetén mi van a gyerektartással?
Szüleim elváltak és Anyukámmal élek.
Apukám elvesztette a munkáját és mivel 18év alatt is vagyok meg nappalin is tanulok, köteles gyerektartást fizetni.
Ugye ilyenkor mi a teendő?
Munkahely elvesztése esetén is köteles fizetni úgy tudom, mivel anyukám egyedül nevel és elvileg ez "jár".
A hozzáértő válaszokat előre is köszönöm!
Elvileg mindenféle képen jár.
Különben mindenki lerendezné azzal hogy nincs munkája, szóval nem fizet.
Szerinted egy munkanélküli MIBŐL tudna gyerektartást fizetni?!... 8-[[
Azért ennyire nem lehetsz érzéketlen!
És mi lenne, ha meghalna az apád?!... Kirángatnád a sírból, hogy neked "jár" a gyerektartás, tessék kifizetni???...
Megértem, hogy kétségbeejtő a helyzetetek, de muszáj elfogadni, hogy ami NINCS, az nincs...
Próbáljatok valami támogatás vagy segélyek után nézni (önkormányzat, iskolában ingyen-tankönyv, stb.)...
Próbálj segíteni apukádnak munkát találni (internet, újságok, stb.)...
szerintem úgy van, ahogy a 04:56-os írja.
nekem gyerekkoromban lelépett az apám - az állam fizette utána helyette a gyerektartást, majd amikor betöltöttem a 18. életévemet behajtották rajta bírósági végzéssel (külföldön él már több mint 30 éve - és mégis behajtották rajta).
Tehát az nem is érdekel hogy apád mit fog enni,hol fog lakni,miből fog élni csak az hogy neked a segged alá lesz-e téve mint eddig????
Tikpikus!Gratulálok!
Elvileg ez jár??Akkor elvileg az apát szeretni is "jár"...
Előzőek: ti tényleg ekkora tirpákok vagytok?
"Anyukád akarta,hogy te vele maradj! Akkor most gondoskodjon is rólad!" - Normális vagy ember? Milyen hozzáállás ez? Az apa felelőssége akkor már meg is szűnt ezzel? Hihetetlen, milyen emberek vannak...
Amúgy a gyerektartás jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!