Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemmel egy 17 éves gyerek miatt mentünk szét, nem tudom, túl lehet-e jutni ezen?
3 hónapja nem élünk együtt, mert elromlott a kapcsolatunk és titkos viszonya lett egy 17 éves gyerekkel, akit a neten szedett össze. Számomra ez undorító és leléptem a közös házból az összes cuccommal. Elmondása szerint megbánta, de a tudomásomra jutott, hogy a gyerek még mindig k.rogatja. Van egy 5 éves gyerekünk, miatta nem tudom, hogy érdemes lenne-e még megbeszélni, de akkor sem tudok túllépni. Mit tennétek a helyemben?
Egy elkeseredett 42 éves férfi.
Tipik, hogy az értelmes vàlaszolót gyökerezi le...
Szerintem is a 17 éves már csak okozat volt. Elég nagy baj van ott, ha egy tini így be tudott kavarni.
Nem a kérdező tehet róla, hogy megcsalták, a feleség gerinctelen!
Arról tehet a kèrdező, hogy szr kapcsolatban volt és észre sem vette! Nyilván nem csak az egyik miatt szr, hanem miatta is, de gerinces ember ilyenkor nem egy harmadikhoz menekül, hanem szépen megmondja, hogy drágám, nekem ez nem megy, vagy változtass, vagy szakítsunk.
Egyébként 30 éves nő vagyok, és fujj! Úgy, hogy anya vagyok, pedig duplán fujj, az a srác tènyleg egy gyerek egy 33 éves nőhöz képest, de nem tudom mit vártál kérdező, köztetek is 10 év van lefelé, az is rengeteg, nem vetheted meg a feleséged azért(a megcsalásért igen, a korkülönbségért nem), ami neked is tetszett.
Jó, hogy nem a Kérdező egyedül a hibás....
Elválni. Most. Azonnal.
Nem viccelek itt konkrétan az életedről van szó. A jelenlegi állapot szerint valószínűleg nem csak napokkal közeledsz életed végéhez, ahogy az a természet rendje, hanem az életed maximális hossza is napokkal rövidül...
Mit vársz ? Megcsalt, oké. Azt mondom eltudok képzelni olyan szélsőséges szcenáriót, amikor van rá racionális magyarázat, és ki tud épülni újra a bizalom. Azonban elmondásod alapján ez a nő pusztán szórakozásból, heccből tette, és a mai napig teszi is. Ez egy állat, ne haragudj, nagy tételben merek fogadni, hogy korábban is zajlott már ez, másokkal, csak most bukott meg. Ne legyenek illúzióid, tovább fogja csinálni. Veled, vagy nélküled.
Viszonylag fiatal vagy még, adj esélyt magadnak az életre. Jelenleg a halálos ítéleted felé menetelsz. Vagyok olyan lelketlen féreg, hogy még az ismerőseimet sem igazán tudom sajnálni, de most azt érzem, téged sajnállak, mert tényleg a kilátástalanságot, és a végtelen reménytelenséget érzem szavaidban.
Nem írok rád, de ha van kedved beszélgetni így névtelenül a továbbiakban, akkor írj. Mielőtt félreérti valaki, heteró vagyok, házas.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!