Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a feleségem válni akar csak azért mert sokat káromkodok a gyerek előtt és nem tudok leszokni?
Egy lelkinyomorult vagyok, mert apám indulatos volt és csúnyán beszélt anyámmal, aztán velem is rengetegszer, ha éppen rossz hangulatban volt, folyamatosan szorongok és félek véleményt formálni, nehogy más is így beszéljen velem. Úgyhogy a nejedet támogatom, már bocs.
Nyilván nem látok bele a ti életetekbe, hogy mégis milyen valójában, de nekem ezzel a témával negatív tapasztalatom van.
2.
A mienk meg is vert, így a kérdezőnél is ilyen jövőt vizionálok, főleg ha még iszik is suttyomban vagy nyíltan (itt úgysem fogja beismerni). De a gyerekeknek jobb lesz, ha ebből kimaradnak. A káromkodás pedig sajnos a primitív emberek kedvence, és most nem arra gondolok amikor valaki egyszer-kétszer elejt 1-1 trágárabb szót (mert azt még a legnagyobb szentek is megteszik, ha máskor nem, ha egyedül vannak), hanem akiknél ez az általános szókincs része.
Bár én az a fajta hülye vagyok aki úgy szitkozódik, hogy nem hasznán közben trágár szót: "A denevér rágja meg!" "Azt a falramászott fogkefe" :D
Az én gyerekem indulatos, én nem vagyok. Az impulzivitás genetika, nem lehet visszafogni, iszonyú nehezen évek munkája alatt egy kicsit lehet rajta csiszolni és a stresszre való érzékenység genetikailag öröklődik..
Az viszont, hogy mit mondasz, mikor elkap az ideg, na az tudatos dolog, azon lehet változtatni! Azon is, hogy mit teszel olyankor!
Keress viselkedésterápiát meg önsegítő csoportot, menni fog, de sok idő és rengeteg gyakorlás kérdése.
Kicsit olyan, mintha a gyerekem írta volna ezt felnőttkorában, szegény nagyon fog ugyanígy küzdeni, ahogy te is..A gyerekedért és a párodért igazán eljárhatnál kezeltetni az indulatokat.. tudom, hogy nem tehetsz arról, hogy te hevesebben reagálsz, de arról igen, hogy ilyenkor mit teszel. Nálunk pl az ütést és az ÁHHH kiabálást pár év alatt sikerült ökölbe szorított kézre és MÉRGES VAGYOK! kiabálásba fordítani. Továbbá a légző, relaxációs gyakorlatok is valamennyit hatnak, pl a gyerekem, ha csak kicsit ideges, elkezdett fújtatni, könnyebben megnyugszik, ez már majdnem egy normális légzőgyakorlat.
Ha egy ovisnak ennyit sikerült elérnie, neked biztosan sokkal gyorsabban fog menni! Nem kell elszigetelődnöd, tudsz változtatni a dolgokon kitartó munkával, de eltűnni ez sosem fog!
A mai idióta nők minden hülyeség miatt el akarnak válni.
Hadd menjen, te jársz jól, ha végre megszabadulsz egy ilyen gyökér nőtől.
És legyen annyi eszed, hogy mégegyszer nem nősülsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!