Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemmel egy 17 éves gyerek miatt mentünk szét, nem
tudom, túl lehet-e jutni ezen?
Figyelt kérdés
3 hónapja nem élünk együtt, mert elromlott a kapcsolatunk és titkos viszonya lett egy 17 éves gyerekkel, akit a neten szedett össze. Számomra ez undorító és leléptem a közös házból az összes cuccommal. Elmondása szerint megbánta, de a tudomásomra jutott, hogy a gyerek még mindig k.rogatja. Van egy 5 éves gyerekünk, miatta nem tudom, hogy érdemes lenne-e még megbeszélni, de akkor sem tudok túllépni. Mit tennétek a helyemben?
Válás. Ezt a tüskét sosem hevernéd ki és a gyerekre is rosszhatással lenne
2021. febr. 5. 22:58
3/21 anonim válasza:
Neked kell eldöntened meg tudod-e bocsájtani a megcsalást. Én nem tudnék megbocsájtani, főleg úgy, hogy továbbra is folytatja a viszonyt. Számomra ez azt jelentené, hogy azért annyira mégsem bánta meg, csak azért könnyebb egy olyan emberrel együtt lenni, akivel már felépítettetek közösen egy életet. Egy 17 éves gyerek inkább tudja nyújtani az izgalmas kalandot. De nem akarja eldobni a biztos jövőt sem. Neki ez kényelmesebb. De a te döntésed kell hogy legyen, hogy ezt le tudod-e gyűrni. Mint mondtam, én továbblépnék.
2021. febr. 5. 23:06
4/21 anonim válasza:
Nem, rohadtul nem egy 17 éves "gyerek" miatt mentetek szét.
Hanem - ha már feltétlenül bűnbakot keresünk - feleséged miatt, és temiattad. Mert rajtatok kettőtökön múlt a házasság. Az, hogy őt le tudta csapni rólad egy 17 éves "gyerek", az csak úgy történhetett meg, hogy pocsék volt a házasságotok, illetve úgy, hogy feleséged, mint felnőtt partner volt a megcsalásban.
Nem azt a 17 évest kéne okolni, aki lehet, hogy nem is tudott róla, hogy házas, de még ha tudott is róla, akkor is: a feleséged akarata nélkül ez nem történt volna meg, ha pedig kettőtök kapcsolata felhőtlen és kielégítő lett volna, akkor feleséged fejében meg sem fordult volna, hogy mással hemperegjen.
De 42 évesen ezt már magadtól is megérthetnéd...
2021. febr. 5. 23:10
5/21 anonim válasza:
Várjatok, nem tudni mennyi idős a feleség!
Lehet, hogy 23 éves!
Kérdező 30 alatti a nejed?
2021. febr. 5. 23:24
6/21 A kérdező kommentje:
33 éves. Az elmúlt 3 hónapban nem tudok rendesen aludni, rosszul vagyok az egésztől, nyugtatót szedek és nem tudom, mikor lesz ennek vége. Azt mondta, hogy nem miattam volt, csak elöntötte az újdonság varázsa és kiélte a vágyait, merthogy alapból szexuálisan közeledett a gyerek. De azóta se fejezte be, szóval nem hiszek el neki semmit..jobb lenne elválni, de egyelőre a különléttel próbálom rendezni a gondolataimat.
2021. febr. 5. 23:35
7/21 anonim válasza:
Megérte folyton dolgoznod?
2021. febr. 5. 23:48
8/21 anonim válasza:
3 hónapja leléptél, és most dilemmázol, hogy vissza mennél-e valamilyen esetben a családodhoz? És itt ez a "valamilyen eset" a nagyon lényeges kérdés, lassan ki kell alakítanod a határozott álláspontodat, hogy milyen esetben lennél hajlandó visszamenni, ha ez egyáltalán hajlandó lennél-e? Sokan olyan döntést hoznak, ami a közvetlen környezetüknek tetszik, Kérdező, te ne úgy dönts. Én kétszer váltam, mindkét feleségem megcsalt, az elsőtől gondolkodás nélkül elváltam, a másodiknál ez már nem volt válóok, és évekig kifejezetten jól működött a házasságunk, bennem nem maradt tüske, de ő lebukás után nem folytatta. A gyerek felnövekedéséból pedig kár kimaradni, mert sok támogatást csak személyes, mindennapi jelenléttel lehet átadni. Én válás ellenes vagyok, és a megbocsátást tartom az egyik legnagyobb emberi erénynek. Simán megmenthető a házasságotok, amint a feleséged észbe kap! A helyedben haza is költöznék, ha másért nem, csak a gyereketek miatt is, meg egyáltalán, egyelőre a feleséged!
2021. febr. 6. 00:02
9/21 A kérdező kommentje:
A gyerek velem van minden 2. nap. Mi lesz a garancia arra, hogy visszaköltözöm és nem folytatja tovább titokban? A srácot már elküldtem a p.csába, de letiltott, valszeg fel se fogja, hogy mit csinál. Én nem akarok egy gimnazistával versengni, hogy vajon ki tud jobban teljesíteni, ki az izgalmasabb. Ha unalmas vagyok számára, akkor ha a fejem tetejére állok, se fog változni. Egyébként nem hanyagoltam el, csak egyszerűen más vérmérsékletűek vagyunk.
2021. febr. 6. 00:31
10/21 anonim válasza:
Áldozathibáztatás... Ha valaki leszúrnak az utcán, akkor is az áldozat a hibás, mert miért merészelt arra sétálni. Mekkora egy gyökér lehetsz, meg amilyen hangnemben írtál.
Kérdező!
Én megmondom őszintén, a helyedben nem tudnám ezt lenyelni. Én válnék, vagy ha olyan lenne a szitu, akkor bevállalnám a nyitott kapcsolatot. Hadd hemperegjen a kandúrjával, de én nem nyúlnék már hozzá, bárhogy is próbálkozna. Voltam egyébként hasonló helyzetben, igaz, mi nem voltunk házasok. Együtt laktunk, de aztán megcsalt. A lakhatás miatt nem költöztünk azonnal szét, nyitott lett a kapcsolat, megengedtem neki, hogy dugjon a palijával, de amikor ő próbálkozott, nem szexeltem vele, külön szobában is aludtam. Végül, amint lefixálódott a lakhatás, elhúztam onnan a csíkot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!