Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Templomi esküvő után válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Templomi esküvő után válás?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy már az esküvő előtt csalva voltam, mindenképp válni akarok, de templomi esküvőnk is volt.. Vált már el valaki templomi esküvő után?
2020. dec. 5. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A kánonjog szerint is van lehetőség válásra, azaz lehet két templomi esküvőd. Ez nem annyira bonyolult, mint sokan hiszik.
2020. dec. 5. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már elváltak is újraházasohatnak templomban. Sógornőm egyszer vált, mielőtt bátyámhoz feleségül ment. Ne parázz már Kérdező.
2020. dec. 5. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha Neked ennyire fontos az Istennek tetsző élet, miért nem kéred ki a papod/lelkészed tanácsát? Mi névtelen, arctalan random idegenek nem tudhatjuk, hogy a Te fejedben, lelkedben mi megy végbe.
2020. dec. 5. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Zavar megy végbe. A vallási trollkodás alapja a személyiségzavar. Nem tudja, hogy azt tegye-e amit szeretne vagy ami istennek tetszik. Ez olyan dilemma, ami egyre mélyebbre löki a hívőket.
2020. dec. 5. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen szánalmas alakokon nevetni kell. Majd válást is posztold ki te szerencsétlen.
2020. dec. 7. 08:59
 16/18 A kérdező kommentje:
Mi itt a szánalmas??
2020. dec. 7. 10:02
 17/18 anonim ***** válasza:

#4, én nem vagyok Isten, de ha bűntől gondolkodsz, akkor szerintem az ő bűne, hogy hamis esküt tett.

A te reakciós, ami helyes, az ő akciójából fakad.

Válj el nyugodtan.

Olyan Isten biztosan nincs, aki azt akarná, hogy egy csaló mellett szenvedj.

2020. dec. 11. 16:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Végül be adtad a válást kérdező?
2020. dec. 18. 04:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!