Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Éppen ma olvastam az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éppen ma olvastam az egyik újságba, hogy a férfiak 90%-a (! ) csalja, vagy csalta már meg a feleségét, a nők 50%-a teszi ezt meg. Létezik?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit irreális ez az adat, tudtam h szörnyű a helyzet, de hogy ennyire... 10ből 9 pasi magyarán félrelép. :S
2010. aug. 11. 14:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
68%

kedves utolsó!

Nem próbáltál a férjeddel beszélni erről?

Hogy ez neked mennyire nem jó így?

2010. aug. 11. 17:19
 32/41 anonim ***** válasza:
51%
:)
2010. aug. 11. 19:43
 33/41 anonim ***** válasza:
52%
Kamu ez a 90 ez képtelenség és hülyeség max a mai tiniknél ezt el tudom képzelni.A Bors pedig az egyik legnagyobb szenny és kamu lap.Ennek ne adj alapot.
2010. aug. 11. 20:55
 34/41 anonim ***** válasza:
52%
Ez marhaság és szerintem is maximum tiniknél. Ha tini magazinban olvastad, akkor talán hihető, de bocsánat a kijelentésért, ők még messze nem férfiak. Az igazi férfi ha megcsal akkor sem veszed észre, de ekkora százalékuk nem is csinálja.
2010. aug. 11. 21:43
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kamu, valóban nagyon sokan félrelépnek. Még azt is lehet, hogy azt is csalja a párja, aki azt hiszi, hogy ők a tökéletes pár, és velük ez soha nem fordulhat elő. Sőt , tűzbe tenné a kedvesért a kezét. Szándékosan nem írtam, hogy nő vagy férfi-e a csaló, a környezetemben mindkettőre van bőven példa. Még olyanok házasságtöréséről is tudok, ahol a társ szentül meg van győzödve, hogy az ő párja SOHA nem csalná meg.
2010. aug. 11. 21:50
 36/41 anonim ***** válasza:
70%

ez az adat nem lehet igaz!!!!!!

ki van zárva!!!!!!!

hogy a nők fele megcsalja a párjukat????nő társaim ti megtennétek?szerintem nem(a nagy többség biztos nem)!!

és a férfiak 90%-a?ez is baromság!!!!!!!!!

nem ilyen szemétládák az emberek!!!

pláne egy érett ,felnőtt ember nem játszadozik így a másikkal.pláne ha komoly a kapcsolata vagy ha már gyerek is van.

ha ezt a felmérést tinik körében tették akkor se hiszem el,mert a gyerekek,fiatalok (pláne a lányok)még hisznek a mindent elsöprő szerelemben.

ami létezik,csak igen ritka.

2010. aug. 11. 22:02
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos simán lehet. 42 éves vagyok, láttam, hallottam, tapasztaltam már épp eleget ahhoz hogy elhiggyem.
2010. aug. 11. 22:11
 38/41 A kérdező kommentje:

22:02-nek

Nem sajnos, ez az adat a házasságtörésről szól :(

Régen én nem hittem volna, de látva a környezetembe lévőket... Nagybátyám csalta volna a feleségét, 6 éves lányuk van, azért nem tudta megcsalni, mert a nő akiért odáig volt, annak ő nem kellett.. számtalan példát tudnék még felhozni erre. Engem is csak csaltak, mondjuk ez még nem házasság volt.

Viszont nőknél is vannak olyanok akik vagy pénzéhesek vagy nem tudják elfogadni h pl 40 évesek lesznek, és mennek pasizni ide-oda a férjük mellett. Van ilyen ismerősöm, 44 éves a nő, a pasija 29...

2010. aug. 11. 22:15
 39/41 anonim ***** válasza:
52%

22.02 vagyok.

persze vannak ilyenek.

dehogy majdnem minden férfi csalja a párját az nem igaz.akárki akármit mond ezt nem hiszem el!sajnálom azt akinek rossz tapasztalata van,de nem kellene általánosítani.

az is lehet hogy tényleg sok mindenkivel előfordult hogy megcsalta a párját egyszer és nem többször.azt szerintem lehet egy botlásnak is hívni(persze attól még megcsalta),ha nem ismétlődik meg.és egy még megbocsátható.

meg kinek mi a megcsalás.csak a szex vagy az érzelmek is?

van aki már a csókot is annak veszi,van aki a szexet és vannak olyanok akik azt mondják hogy csak szerelmes ne legyen másba.

2010. aug. 11. 22:24
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

A hitetlenkedőknek :

Attól, hogy nem akarod elhinni, még ez a valóság.

Nagyon sokan nem is alkalmasak a párkapcsolatra, ill. házasságra, csak ezt még saját maguknak sem merik bevallani.

Ha esetleg már megcsaltak, akkor vond le a tanulságot és lépj túl rajta!! Magadnak használsz, ha megteszed.

Ha viszont Te csaltál meg másvalakit, gondolkodj, hogy valóban megérte - e!

egy jogász

2010. aug. 12. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!