Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Éppen ma olvastam az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éppen ma olvastam az egyik újságba, hogy a férfiak 90%-a (! ) csalja, vagy csalta már meg a feleségét, a nők 50%-a teszi ezt meg. Létezik?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit irreális ez az adat, tudtam h szörnyű a helyzet, de hogy ennyire... 10ből 9 pasi magyarán félrelép. :S
2010. aug. 11. 14:50
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
53%

Ugyan, a férfiak adatai bemondásra összegeződtek!

:D

2010. aug. 11. 14:57
 12/41 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem korrekt sajna :_(
2010. aug. 11. 14:57
 13/41 anonim ***** válasza:
63%

a csajokat sem kell félteni.

Amúgy én egyszer nem csaltam meg a párom és ő se engem szóval ez is csak egy általánosítás.

2010. aug. 11. 14:58
 14/41 A kérdező kommentje:

igen, sok nő azért szül pl h megmentse a házasságát, bízva abba hogy a gyerektől majd jobb lesz minden.

A férfi meg nem akarja már annyira a feleségét, és inkább egy független huszonéves után megy ...

De azért érdekes h az eseteket amikről én hallottam, mindig a pasi ment félre ... eddig sem bíztam a házasság sikerében, meg az igaz szerelembe, ez már csak hab volt a tortán, a 90%os adat padlóra küldött :D

egyébként lány vagyok, de gondolom ez kiderült :)

2010. aug. 11. 15:00
 15/41 anonim ***** válasza:
63%
Ezt ne vedd készpénznek, hülyeség..talán ha mkit megkérdeznének akkor hinnék is ilyen adatoknak, de h most mondjuk 100 emberből csináltak ilyen statisztikát, az semmit nem mond.
2010. aug. 11. 15:02
 16/41 anonim ***** válasza:
75%
Az én környezetemben az arány egyfomrán magas a férj és feleség esetében, sőt talán olyanról nem is tudok, ahol CSAK a pasi tette volna meg, egy eset van, ahol CSAK a nő csalta meg.
2010. aug. 11. 15:03
 17/41 anonim ***** válasza:
79%

OOh ez már megint egy független, önmegvalósító szingli nőknek szóló újság, ostoba, népbutító, kitalálción alapuló felmérése...

Nem igaz, amit benne írnak!

2010. aug. 11. 15:03
 18/41 A kérdező kommentje:
Borsba olvastam egyébként :D
2010. aug. 11. 15:05
 19/41 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos szerintem is van valami igazság azokban a számokban. Ha a környezetemből indulok ki, akkor nagyon-nagyon szomorú vagyok.
2010. aug. 11. 15:06
 20/41 anonim ***** válasza:
47%
A nők sem különbek,mint a férfiak. Csak ma az a divat,hogy a házasaág megromlásáért csak a férj a felelős,a feleség pedig egy földreszállt angyal! Ha törődnének a férjükkel és a házasságukkal is,nemcsak a gyerekkel,akkor kevesebb pasi lépne félre!
2010. aug. 11. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!