Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Éppen ma olvastam az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éppen ma olvastam az egyik újságba, hogy a férfiak 90%-a (! ) csalja, vagy csalta már meg a feleségét, a nők 50%-a teszi ezt meg. Létezik?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit irreális ez az adat, tudtam h szörnyű a helyzet, de hogy ennyire... 10ből 9 pasi magyarán félrelép. :S
2010. aug. 11. 14:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
53%
aha Borsba... nagyon hiteles forrás
2010. aug. 11. 15:09
 22/41 A kérdező kommentje:

idézem nektek:

"Mindennapossá vált a házasságtörés

A feleségem megcsalt. Amikor kérdőre vontam, engem hibáztatott, hogy nem voltam figyelmes. Aztán bosszúból én is megcsaltam, és most arról szónokol hogy oda a bizalom..."

"....Amióta házasság, azóta a házasságtörés is létezik. A becslések szerint a férfiak 90%a több, keevsebb rendszerességgel csalja a feleségét. A nők, mára itt is megszerezték az egyenjogúságot, közel 50%a csalja a férjét. Ma a nők számára a házasságtörés az önérvényesítés eszköze...."

2010. aug. 11. 15:09
 23/41 A kérdező kommentje:

én egyébként, most magamból indulok ki, h én sose lettem volna képes a barátom megcsalni... de engem mindig csaltak. Hülyére vettek, hogy így szeretnek, úgy szeretnek, azt hittem harmonikus a kapcsolatunk, de mindig kiderült h naív voltam...

és sok barátnőm szenved, amiért a pasik tönkretették, míg a férfiakon csak azt látom h ribancozzák, meg hasonló jelzőkkel illetik a nőket.

Szerintem a férfiakat a farkuk irányítják, a nőket az érzelmeik, jó, sok eset van mikor a nő azért megy félre mert hülyére veszi a férjét, de a legtöbbjük azért szerintem, mert nem kapja meg a férfjüktől a szükséges törődést.

2010. aug. 11. 15:12
 24/41 A kérdező kommentje:

persze ennyi erővel a férfi is mehet azért félre, mert pl a felesége mindig a gyerekkel törődik, nem főz pl nem mos, vagy bármi más, csak az a gyanús h a pasik javarészt tőlük fiatalabbakat keresnek.... ez is bizonyítja h a farkuk után mennek :P

vitatkozni nem szeretnék, ez csak az én véleményem :)

másét is szívesen meghallgatom..

2010. aug. 11. 15:14
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Az én környezetemben ez az arány így nézett ki: 100 pasiból 99 csalja, vagy csalta a feleségét, barátnőjét, és az az egy, aki nem az az Én férjem. TÉVEDTEM! :D
2010. aug. 11. 15:19
 26/41 A kérdező kommentje:

nekem 3 fiú volt, aki állandóan járt a nyakamra a bnőjük mellett h legyünk együtt... tették a szépet, h ettől függetlenül ők imádják a bnőjüket (?), csak pusztán a szexuális kiváncsiság hajtja őket (egyik fiú 24 volt, másik 25, harmadik meg 29)

természetesen úgy hajtottam el őket a francba h azóta se tudok róluk semmit :D

ami még érdekes hha egy nős férfinak egy huszonéves felkínálja magát, én abba biztos vagyok h nem mondana egyik sem nemet...

2010. aug. 11. 15:22
 27/41 anonim ***** válasza:
88%
Először én is soknak találtam ezt a 90%-ot, de ahogy jobban belegondoltam, lehetséges... :(
2010. aug. 11. 16:09
 28/41 anonim ***** válasza:
50%

15:07

A férj meg félrelép, ahelyett, hogy megbeszélné... Mert az egyszerűbb, mi?

Hány női ismerősöm van gyerekkel, az alakjuk a régi maradt szinte, próbálták a férjet megtartani, de nem ment, mert ha jön a gyerek, akkor nagyon sok házasság megromlik, a drága férj, ha szép és törődő marad a feleség, ha nem, félre megy...

2010. aug. 11. 16:23
 29/41 anonim ***** válasza:
25%

Irreális követelmények miatt romlanak meg a házasságok...:

modern emancipált nő 50%-ban az apukától várja, hogy pelenkázzon, dajkáljon, tenyerén hordozza a gyerekeket, no erre nem alkalmas a pasik többsége csak kényszerből teszi.

(Nem tudtak olyan ütemben elnőiesedni, átvenni, megosztani a szerepeket, mint amilyen gyorsan az emancipáció történt.

Több ezer év genetikai beidegződését az utóbbi 40 évvel nem lehet felülírni.)

Nem a nő szülés utáni esetleges külső változása miatt lép le a többség, hanem kiutálják, mert nem jól pelenkázik.

2010. aug. 11. 16:42
 30/41 anonim ***** válasza:
34%

Én azt mondom, ne ítélkezzen senki, addig, amíg nem kerül hasonló szituációba.

A férjem 3 éve nem ér hozzám, a szex nálunk annyi, hogy én adok és soha nem kapok semmit érte, mert szerinte én unatkozom, ha szexet akarok. Igen találtam valakit, aki még tudja mi az igaz szex.

26 L

2010. aug. 11. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!