Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogyan működik a valóságban? Van itt olyan vagy ismertek olyat, aki megtette ezt a lépést?
Itt a gyakorikerdesek.hu-n rém gyakran dobálóznak olyan javaslatokkal egy rosszul működő házasság vagy párkapcsolat esetében, hogy "lépj le", "én már rég összecsomagoltam volna és elhagytam volna", " hülye vagy, hogy vele maradtál", "rakd ki a fenébe" és ezeknek egyéb változatai.
De ez tényleg ilyen egyszerű lenne? És ha van közös ingatlan, hitel, gyerek?
Igen, ahogy most is kapsz olyan választ hogy gyàva aki a posványban marad, meg a szar kapcsolatból ki kell lépni, stb.
Aki ilyen könnyen dobálózik a szakítással annak nem is való kapcsolat.
Egy kapcsolatért meg kell dolgozni, ha problémàk vannak akkor küzdeni kell, és a mélypontokat túl kell èlni.
Vannak olyan helyzetek ahol a válás az egyedüli megoldás de ez a válási esetek töredéke. Ahol a tesi lelki egészség súlyos veszélyben van ezek azok.
Jól látod a lényeg, Kedves Kérdező! Az itt kommentelők többsége elvált, megkeseredett ember (tisztelet a kivételnek). Ha más válást fontolgat, akkor 10 esetből 8-szor az lesz a válasz, hogy "tedd meg!", "válj el!", "ne élj boldogtalanul!", stb.
Az, hogy bárki segítő szándékkal válaszolna, nagyon ritkán szoktam találkozni.
Ilyenek vagyunk... a jó magyar "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás miatt nyilván az a "tanács", hogy "én már rég összecsomagoltam volna és elhagytam volna". Mert ha nekünk szar, akkor nehogy már a másiknak jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!