Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért jó a férjemnek ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a férjemnek ez a rossz házasság, miért nem hagy békén?

Figyelt kérdés

Lelkileg és fizikailag is bántott, ebbe most nem mennék bele mélyebben.

Elhagytam, de még nincs minden nálam, vissza kell majd mennem valamikor.

Továbbra is szívecskés-bájolgós üzeneteket küld, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Kértem, hagyjon békén, erre mit csinál? Támad, durva kijelentéseket tesz stb. Majd utána kezdődik minden elölről. Először a kedves feleségem szöveg, majd az én reakcióm után a mocskolódás, amiben leírja, hogy ilyen meg olyan vagyok.

Kérdésem az, ha igazából neki sem jó ahogy mi vagyunk, akkor miért nem hagy békén? Ha pedig vissza akar kapni, miért nem a problémák gyökerétől kezdi szépen és intelligensen?

Ennyire nem fogja fel, hogy miatta jöttem el 2 hónapja?

2020. nov. 19. 16:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Külföld, decemberben tudok csak menni, addig nincs fuvar a kialakult helyzet miatt.

2020. nov. 19. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!